Scrum Master en Scrum Master in jouw organisatie

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Scrum Master en de training Scrum Master in jouw organisatie in één pakket te behalen. Met dit pakket heb je een voordeel van €195,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Je start met Scrum Master en aansluitend volg je Scrum Master in jouw organisatie.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je bepaalt de duur van het pakket naar eigen wens
  • Je verrijkt je kennis met de training Scrum Master in jouw organisatie
  • Je wordt opgeleid tot het internationaal erkend PSM 1 niveau

Doelgroep

De opleiding Scrum Master is uitstekend geschikt voor iedereen die bij (Scrum-)projecten betrokken is of in de rol van Scrum Master in Scrum-projecten werkt of wil werken. Je hebt behoefte aan verdieping van je kennis en het effectief toepassen van Scrum in je praktijk.

De training Scrum Master in jouw organisatie is geschikt voor de enigszins ervaren Scrum Master die in de praktijk vastloopt met het toepassen van de regels en handreikingen van de Scrum Guide.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Intake | Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal tijdens de cursussen. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst geef je in een schriftelijk intakeformulier aan wat jouw leerdoelen, wensen en verwachtingen zijn. Ook vragen we je om een aantal voorbeelden die je hebt met het toepassen van Scrum. Daarmee is het zowel voor jou als voor de trainer helder waar je aan gaat werken tijdens de bijeenkomsten.

Ervaren trainers | Een ervaren Scrum Master begeleidt de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. Je trainer is een vakexpert.

Online leeromgeving | Naast de klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving aan opdrachten en wissel je ervaringen uit met je medecursisten. Na het afronden van beide cursussen houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

Individuele coaching | De trainer daagt je steeds uit om aan te geven wat je nodig hebt om je competenties te verbeteren. Tussen de bijeenkomsten in plan je een afgesproken coachmoment in. Zo kom je nooit lang vast te zitten in je werk.

Praktijkvoorbeelden | Je neemt voor iedere bijeenkomst gerichte praktijkvoorbeelden of een project mee naar de cursussen. De trainer zal hierom vragen en ze betrekken bij wat jij wilt leren. Ook andermans praktijkvoorbeelden helpen je weer vooruit. Genoeg best practices voorhanden.

Diploma

Na het afronden van de cursussen bezit je over de volgende certificeringen:

  • ICM Scrum Master – diploma
  • ICM Scrum Master in jouw organisatie – certificaat

De opleiding Scrum Master leidt je op voor de certificering Professional Scrum Master op level 1 (PSM I). Deze, niet bij de opleiding inbegrepen, Scrum.org certificering bestaat uit een Engelstalig schriftelijk examen. Kijk voor verdere informatie zoals examenkosten op www.scrum.org.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 64 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt bij de afzondelijke cursussen hieronder een overzicht vinden van de startdata en locaties.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.595,-

Cursus Prijs
Scrum Master 1.395,-
Scrum Master in jouw organisatie 1.395,-
Prijs zonder korting 2.790,-
Korting 195,-
Investering 2.595,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 64 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.