Financieel Management

Je kunt kiezen voor een training waarin je in een paar dagen je kennis en vaardigheden sterk verbetert, of voor een langer traject in de vorm van een gedegen opleiding.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Online leren bij ICM

Veel van onze cursussen bieden we nu ook geheel online aan in de Virtual Classroom.

Meer informatie

Financieel management Opleidingen

ICM biedt je gedegen opleidingen op het gebied van Financieel management. Met deze opleidingen kun je je verder ontwikkelen binnen het vakgebied financiën, een erkend diploma behalen en jouw carrièrekansen vergroten.

Ben je werkzaam in een financieel-administratieve functie en wil je je ontwikkelen tot financieel specialist? Dan is de opleiding Assistent Controller uitermate geschikt voor jou. Je ontwikkelt kennis en vaardigheden rondom de thema’s: management en organisatie, administratieve processen, interne en externe verslaggeving en financiële calculaties. Heb je echter al veel ervaring op financieel-administratief gebied en wil je je ontwikkelen tot Financial Controller of financieel-economisch specialist volg dan de Financial Controller opleiding en ontwikkel jezelf tot een volwaardig strategisch speler binnen jouw organisatie.

Financieel management – Trainingen

Op het gebied van financieel management biedt ICM verschillende trainingen die jouw kwaliteiten als financieel professional naar een hoger niveau brengen.

De Basiskennis Financiën training laat je op een toegankelijke wijze kennismaken met de basisaspecten van financiën. Dit zelfde geldt voor de training Financiën voor niet-financiële managers. Deze training richt zich specifiek op allround managers die in hun functie te maken krijgen met financiële beslissingen. Je ontwikkelt de kennis en vaardigheden die je een bekwame gesprekspartner van financiële specialisten maken. De training Financiën voor niet financiële managers wordt zowel voor de profit als de non-profit sector aangeboden. Ben je op zoek naar een training met een specifieke focus op debiteurenbeheer, dan is de Effectief debiteurenbeheer training geschikt voor jou. In deze training ontwikkel je praktijkgerichte vaardigheden om een goed debiteurenbeheer te voeren.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.