Financieel Management

U kunt kiezen voor een training waarin u in een paar dagen uw kennis en vaardigheden sterk verbetert, of voor een langer traject in de vorm van een gedegen opleiding.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Trainingen (11)

Opleidingen (5)

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

Financieel management Opleidingen

ICM biedt u gedegen opleidingen op het gebied van Financieel management. Met deze opleidingen kunt u zich verder ontwikkelen binnen het vakgebied financiën, een erkend diploma behalen en uw carrièrekansen vergroten.

In de Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) opleiding leert u zelfstandig een boekhouding te voeren en raakt u vertrouwd met de voornaamste boekhoudkundige systemen. De opleiding bereidt u uitstekend voor om het erkende diploma ‘Associatie Praktijkdiploma boekhouden – Financial & Cost Accounting’  te behalen. Naast PDB biedt ICM ook Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) aan. Daarnaast zijn de opleidingen Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC) als incompany trajecten bij ICM te volgen.

Bent u werkzaam in een financieel-administratieve functie en wilt u zich ontwikkelen tot financieel specialist? Dan is de opleiding Assistent Controller uitermate geschikt voor u. U ontwikkelt kennis en vaardigheden rondom de thema’s: management en organisatie, administratieve processen, interne en externe verslaggeving en financiële calculaties. Heeft u echter al veel ervaring op financieel-administratief gebied en wilt u zich ontwikkelen tot Financial Controller of financieel-economisch specialist volg dan de Financial Controller opleiding en ontwikkel uzelf tot een volwaardig strategisch speler binnen uw organisatie.

Financieel management – Trainingen

Op het gebied van financieel management biedt ICM verschillende trainingen die uw kwaliteiten als financieel professional naar een hoger niveau brengen.

De Basiskennis Financiën training laat u op een toegankelijke wijze kennismaken met de basisaspecten van financiën. Dit zelfde geldt voor de training Financiën voor niet-financiële managers. Deze training richt zich specifiek op allround managers die in hun functie te maken krijgen met financiële beslissingen. U ontwikkelt de kennis en vaardigheden die u een bekwame gesprekspartner van financiële specialisten maken. De training Financiën voor niet financiële managers wordt zowel voor de profit als de non-profit sector aangeboden. Bent u opzoek naar een training met een specifieke focus op debiteurenbeheer, dan is de Effectief debiteurenbeheer training geschikt voor u. In deze training ontwikkelt u praktijkgerichte vaardigheden om een goed debiteurenbeheer te voeren.