Financieel Management

U kunt kiezen voor een training waarin u in een paar dagen uw kennis en vaardigheden sterk verbetert, of voor een langer traject in de vorm van een gedegen opleiding.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Trainingen (6)

Opleidingen (3)

Financieel management Opleidingen

ICM biedt u gedegen opleidingen op het gebied van Financieel management. Met deze opleidingen kunt u zich verder ontwikkelen binnen het vakgebied financiën, een erkend diploma behalen en uw carrièrekansen vergroten.

Bent u werkzaam in een financieel-administratieve functie en wilt u zich ontwikkelen tot financieel specialist? Dan is de opleiding Assistent Controller uitermate geschikt voor u. U ontwikkelt kennis en vaardigheden rondom de thema’s: management en organisatie, administratieve processen, interne en externe verslaggeving en financiële calculaties. Heeft u echter al veel ervaring op financieel-administratief gebied en wilt u zich ontwikkelen tot Financial Controller of financieel-economisch specialist volg dan de Financial Controller opleiding en ontwikkel uzelf tot een volwaardig strategisch speler binnen uw organisatie.

Financieel management – Trainingen

Op het gebied van financieel management biedt ICM verschillende trainingen die uw kwaliteiten als financieel professional naar een hoger niveau brengen.

De Basiskennis Financiën training laat u op een toegankelijke wijze kennismaken met de basisaspecten van financiën. Dit zelfde geldt voor de training Financiën voor niet-financiële managers. Deze training richt zich specifiek op allround managers die in hun functie te maken krijgen met financiële beslissingen. U ontwikkelt de kennis en vaardigheden die u een bekwame gesprekspartner van financiële specialisten maken. De training Financiën voor niet financiële managers wordt zowel voor de profit als de non-profit sector aangeboden. Bent u opzoek naar een training met een specifieke focus op debiteurenbeheer, dan is de Effectief debiteurenbeheer training geschikt voor u. In deze training ontwikkelt u praktijkgerichte vaardigheden om een goed debiteurenbeheer te voeren.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij uw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kunt u terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Aanvraag bellen

Wilt u liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier uw gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.