Door de energie en visie van oprichters Erik Smithuis en Harrie-Peter Roefs is ICM ontstaan. Het plan was helder: een bedrijf met een unieke spirit opzetten waar de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat, zowel intern als extern. Waar naast het behalen van resultaten ook aandacht mag zijn voor plezier. Nu, 15 jaar later, maakt het ons trots een aantal waardevolle mijlpalen te hebben bereikt:

  • Onze 1000e cursist (2005)
  • In de top 3 van Beste Opleiders van Nederland (2013, 2014, 2015, 2017, 2018 en 2019)
  • In de top 3 van Great Place to Work (2014, 2015, 2016, 2019 en 2020)

Maar ja, wat zegt dit rijtje jou? Ken je ons nu? Nee. Vaak krijg je pas een goed beeld als je met elkaar samenwerkt.

Ons vizier is uitsluitend gericht op jou: op jouw prestaties, op jouw groei in je werk en op jouw plezier. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij na een training of opleiding meer kunt dan je denkt. Vanuit deze gedachte ontwikkelen en adviseren we individuen zoals jij, maar ook teams en organisaties.

Zo doen wij het zelf ook. Bij ICM leert iedereen, elke dag. Door onze kennis te delen, door te doen en de schouders eronder te zetten, komen wij steeds een stapje verder. En behalen we indrukwekkende resultaten, winnen we prijzen en zijn cursisten erg tevreden over ons. En wij zijn ontzettend blij met hen.

Bekijk de video en maak kennis met onze overtuiging.

Benieuwd hoe het er in de les aan toe gaat? Wie onze docenten en trainers zijn? Bekijk onderstaande film en maak kennis met het verhaal van oprichters Erik Smithuis en Harrie-Peter Roefs.

Jij kunt meer dan je denkt. Wij helpen je graag. Want samen kom je verder.