Inzet voor groei en ontwikkeling van mensen

Door de energie en visie van oprichters Erik Smithuis en Harrie-Peter Roefs werd ICM geboren in 2003. Het plan was helder: een bedrijf met een unieke spirit opzetten waar de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat, zowel intern als extern. Waar naast het behalen van resultaten ook aandacht mag zijn voor plezier. Inmiddels behoort ICM tot de Top 5 van opleidings- en trainingsinstituten in Nederland.

Bekijk onderstaande film en maak kennis met ICM door het verhaal van oprichters Erik Smithuis en Harrie-Peter Roefs.

De gezichten achter ICM

De reden van bestaan voor ICM opleidingen & trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf.

Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Wij geloven daarbij in de volgende kernwaarden:

  • Persoonlijke ontwikkeling (gebruikmaken van uw eigen potentieel)
  • Presteren (gevoel van vervulling, meesterschap)
  • Integriteit (eerlijkheid, oprechtheid, opkomen voor dingen waarin u gelooft)
  • Vertrouwen (geven, krijgen)
  • Respect (voor jezelf en de omgeving)
  • Plezier (een ontspannen levensstijl)

Naast het organiseren van onze opleidingen en trainingen, voelt ICM opleidingen & trainingen zich betrokken bij de maatschappij. Daartoe heeft ICM de non-profit organisatie 4YoungPeople opgericht, die zich bezighoudt met het stimuleren en faciliteren van persoonlijke groei en ontwikkeling van jonge mensen. 4YoungPeople heeft geen winstoogmerk. Kijk voor meer informatie op www.4youngpeople.nl.

Ten slotte willen wij benadrukken dat het succes van uw organisatie wordt bepaald door de groei van uw mensen. Investeren in ontwikkeling loont bovendien altijd. Wij begeleiden u en uw organisatie graag in dit ontwikkelingsproces, om zo een mooie toekomst te garanderen.