7 Succesfactoren voor Transfer©

Over ICM opleidingen & trainingen

Beste Opleider van Nederland

Toen oud-studiegenoten Erik Smithuis en Harrie-Peter Roefs elkaar na jaren tegenkwamen op de Maliebaan in Utrecht, raakten ze bevlogen in gesprek over een gezamenlijke droom. Het opzetten van een bedrijf dat mensen écht verder helpt. Waar mensen met plezier werken en waar persoonlijke ontwikkeling van zowel medewerkers als klanten centraal staat. Deze droom werd werkelijkheid toen ze in 2003 ICM opleidingen & trainingen oprichtten. Samen met 120 ICM’ers zetten ze zich tot op de dag van vandaag vol trots en bezieling voor ICM in.

Het maakt ons trots de afgelopen 18 jaar een aantal waardevolle mijlpalen te hebben bereikt:

  • 2013-2014-2015-2017-2018-2019-2020:
    Verkozen tot Beste Opleider van Nederland
  • 2014-2015-2016-2019-2020:
    In de top 3 van Best Workplaces verkozen door Great Place to Work

Maar ja, wat zegt dit rijtje jou? Ken je ons nu? Nee. Vaak krijg je pas een goed beeld als je met elkaar samenwerkt.

Waar wij in geloven

Het ontwikkelen van talent maakt de wereld mooier.

Als jij je kunt ontwikkelen, doet waarin je gelooft en werkt bij een organisatie waar je trots op bent, raak je betrokken en bevlogen. Het resultaat is een positieve impact op je eigen leven én op dat van anderen. Wij zijn ervan overtuigd dat jij na een training of opleiding meer kunt dan je denkt. Er zijn altijd kansen om te dromen, te leren, te verdiepen, het avontuur aan te gaan en van betekenis te zijn voor een ander. Ook wanneer dat moeilijk lijkt.

Wat wij doen

Vanuit deze gedachten ontwikkelen en adviseren we onze eigen medewerkers, individuen zoals jij, teams en organisaties. We richten ons op jouw leerdoelen, op jouw groei in je werk en op het plezier dat je daarbij ervaart. We dagen je uit om je eigen verwachtingen te overtreffen. Zo kom je verder dan je zelf dacht te kunnen komen.

Ontdek ons aanbod