Psychologie

Een opleiding of korte training in psychologie kan voor iedereen in elk vakgebied goed zijn. Maak een keuze uit onderstaande programma’s.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Trainingen (4)

Opleidingen (4)

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

Psychologie opleidingen

Binnen de categorie Psychologie biedt ICM diverse psychologie opleidingen aan. Deze opleidingen zijn geschreven voor diegenen die geïnteresseerd zijn in menselijk gedrag en op zoek zijn naar praktische en toepasbare kennis op dit gebied.

In de opleiding Psychologie in 9 maanden vergroot u uw inzicht in het vakgebied van de psychologie. U maakt kennis met begrippen als waarneming, perceptie, emotie, ratio en motivatie. Recente ontwikkelingen, de vorming van persoonlijkheid en gedrag en de beweegredenen van anderen komen onder meer aan bod. De opleiding is zeer parktisch opgezet.

De opleiding Psychologie voor Managers is bedoeld voor iedereen die in een leidinggevende, coördinerende of adviserende rol werkzaam is en geïnteresseerd is in menselijk gedrag. Na het volgen van deze opleiding bent u beter in staat mensen in te schatten en effectiever te handelen. Ook leert u het potentieel van uw werknemers beter te benutten.

De Arbeids- en Organisatiepsychologie opleiding gaat in op het gedrag van mensen in organisaties. U leert deze te analyseren en te beïnvloeden. Daarnaast leert u psychologische processen te signaleren op verschillende organisatiegebieden. Een het eind van deze opleiding bent u uitstekend in staat te zien wat er zich binnen een team, afdeling of organisatie afspeelt en kunt u hier op in spelen.