Psychologie

Een opleiding of korte training in psychologie kan voor iedereen in elk vakgebied goed zijn. Maak een keuze uit onderstaande programma’s.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Online leren bij ICM

Veel van onze cursussen bieden we nu ook geheel online aan in de Virtual Classroom.

Meer informatie

Psychologie opleidingen

Binnen de categorie Psychologie biedt ICM diverse psychologie opleidingen aan. Deze opleidingen zijn geschreven voor diegenen die geïnteresseerd zijn in menselijk gedrag en op zoek zijn naar praktische en toepasbare kennis op dit gebied.

In de opleiding Toegepaste Psychologie in 9 maanden vergroot je je inzicht in het vakgebied van de psychologie. Je maakt kennis met begrippen als waarneming, perceptie, emotie, ratio en motivatie. Recente ontwikkelingen, de vorming van persoonlijkheid en gedrag en de beweegredenen van anderen komen onder meer aan bod. De opleiding is zeer praktisch opgezet.

De opleiding Psychologie voor Managers is bedoeld voor iedereen die in een leidinggevende, coördinerende of adviserende rol werkzaam is en geïnteresseerd is in menselijk gedrag. Na het volgen van deze opleiding ben je beter in staat mensen in te schatten en effectiever te handelen. Ook leer je het potentieel van je werknemers beter te benutten.

De Arbeids- en Organisatiepsychologie opleiding gaat in op het gedrag van mensen in organisaties. Je leert deze te analyseren en te beïnvloeden. Daarnaast leer je psychologische processen te signaleren op verschillende organisatiegebieden. Aan het eind van deze opleiding ben je uitstekend in staat te zien wat er zich binnen een team, afdeling of organisatie afspeelt en kun je hierop inspelen.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.