Toegepaste Psychologie

Psychologie

Een opleiding of korte training in psychologie kan voor iedereen in elk vakgebied goed zijn. Maak een keuze uit onderstaande programma’s.

Beste Opleider van Nederland 2023

Vrijblijvend advies

Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact met ze op.

Persoonlijke intake

Weten welke cursus bij jou past? Doe een Persoonlijke intake.

Brochure

Vraag onze brochure(s) aan en ontvang deze direct in je mail!

Vraag nu aan

of

Wat wij nog meer aanbieden

Incompany

ICM biedt alle cursussen ook Incompany aan.

Online Campus

Meer inspiratie? Je vindt het op de online campus.

Veelgestelde vragen

Meer over ICM
  • Binnen de categorie Psychologie biedt ICM diverse psychologie opleidingen aan. Deze opleidingen zijn gemaakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in menselijk gedrag en op zoek zijn naar praktische en toepasbare kennis op dit gebied.

    In de opleiding Toegepaste Psychologie in 9 maanden vergroot je je inzicht in het vakgebied van de psychologie. Je maakt kennis met begrippen als waarneming, perceptie, emotie, ratio en motivatie. Recente ontwikkelingen, de vorming van persoonlijkheid en gedrag en de beweegredenen van anderen komen onder meer aan bod. De opleiding is zeer praktisch opgezet.

    De opleiding Psychologie voor Managers is bedoeld voor iedereen die in een leidinggevende, coördinerende of adviserende rol werkzaam is en geïnteresseerd is in menselijk gedrag. Na het volgen van deze opleiding ben je beter in staat mensen in te schatten en effectiever te handelen. Ook leer je het potentieel van je werknemers beter te benutten.

    De Arbeids- en Organisatiepsychologie opleiding gaat in op het gedrag van mensen in organisaties. Je leert deze te analyseren en te beïnvloeden. Daarnaast leer je psychologische processen te signaleren op verschillende organisatiegebieden. Aan het eind van deze opleiding ben je uitstekend in staat te zien wat er zich binnen een team, afdeling of organisatie afspeelt en kun je hierop inspelen.

    De opleiding Positieve Psychologie richt zich op het ontwikkelen sterke punten. In deze opleiding leer je technieken en interventies toe te passen om de zelfredzaamheid en het probleemoplossend vermogen van jezelf en anderen te vergroten. Met deze opleiding kun je het welzijn van jezelf en anderen positief beïnvloeden.

  • Bel voor vrijblijvend advies van onze studieadviseurs via 030 – 29 19 888

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.

Online Campus

Meer inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling vind je op de ICM Campus.