Psychologie

Een opleiding of korte training in psychologie kan voor iedereen in elk vakgebied goed zijn. Maak een keuze uit onderstaande programma’s.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Psychologie cursussen

Binnen de categorie Psychologie biedt ICM diverse psychologie opleidingen aan. Deze opleidingen zijn gemaakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in menselijk gedrag en op zoek zijn naar praktische en toepasbare kennis op dit gebied.

In de opleiding Toegepaste Psychologie in 9 maanden vergroot je je inzicht in het vakgebied van de psychologie. Je maakt kennis met begrippen als waarneming, perceptie, emotie, ratio en motivatie. Recente ontwikkelingen, de vorming van persoonlijkheid en gedrag en de beweegredenen van anderen komen onder meer aan bod. De opleiding is zeer praktisch opgezet.

De opleiding Psychologie voor Managers is bedoeld voor iedereen die in een leidinggevende, coördinerende of adviserende rol werkzaam is en geïnteresseerd is in menselijk gedrag. Na het volgen van deze opleiding ben je beter in staat mensen in te schatten en effectiever te handelen. Ook leer je het potentieel van je werknemers beter te benutten.

De Arbeids- en Organisatiepsychologie opleiding gaat in op het gedrag van mensen in organisaties. Je leert deze te analyseren en te beïnvloeden. Daarnaast leer je psychologische processen te signaleren op verschillende organisatiegebieden. Aan het eind van deze opleiding ben je uitstekend in staat te zien wat er zich binnen een team, afdeling of organisatie afspeelt en kun je hierop inspelen.

De opleiding Positieve Psychologie richt zich op het ontwikkelen sterke punten. In deze opleiding leer je technieken en interventies toe te passen om de zelfredzaamheid en het probleemoplossend vermogen van jezelf en anderen te vergroten. Met deze opleiding kun je het welzijn van jezelf en anderen positief beïnvloeden.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Vandaag vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Onze trainers

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

"ICM is de hoogst beoordeelde opleider van Nederland."

NIDAP opleidingenonderzoek