• Bij annulering van een inschrijving voor een evenement (vermeld op onze Life Academy pagina) geven we geen geld retour. Een evenement inschrijving is uitgezonderd voor het herroepingsrecht, omdat hier sprake is van een tijdsgebonden artikel. Wel bieden we je de mogelijkheid om een vervanger te sturen naar het evenement. Neem hiervoor contact met ons op via 030 – 755 18 90 of per e-mail: events@icm.nl.

 • Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze evenementen staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om deelname tot een evenement voor iedereen mogelijk te maken hanteren wij twee verschillende tarieven. Het particuliere tarief is voor particulieren die zelf hun ticket aanschaffen. Hier draagt ICM ongeveer de helft van bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie.

 • Binnen een week ontvang je bij elke aankoop (iDEAL of achteraf betalen) een factuur.

 • Bij een zakelijke inschrijving kan dat! Bij stap 2 kun je kiezen voor ‘Ik betaal op basis van de factuur’. Ons streven is dat je binnen een week de factuur per e-mail ontvangt. Het betalingstermijn hiervoor is 14 dagen.

 • Dat kan! Vul bij de inschrijving de contactgegevens in van de persoon die je wilt aanmelden. Let op: het ingevulde mailadres ontvangt de betalingsbevestiging en ook de praktische mail (voorafgaand aan het event) en de foto’s en presentatie (na het event).

 • Dit kan de volgende oorzaken hebben:
  (1) Je hebt de code verkeerd ingevoerd. Probeer het nog een keer.
  (2) Je hebt niet voldoende tegoed op je voucher staan.Voor hulp kun je contact opnemen via 030 – 755 18 90 of events@icm.nl. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur en helpen je graag verder!

 • Niet voor alle evenementen is het mogelijk om je voucher in te zetten. Op je voucher staat voor welk evenement je jouw unieke voucher kunt inzetten.

 • Wij vinden het belangrijk om goed om te gaan met de privacy van onze bezoekers. In onze privacyverklaring leggen we je uit welke gegevens we van je verzamelen, met welk doel, hoe lang we ze bewaren en wat je rechten zijn.

 • Helaas is het niet mogelijk om telefonisch tickets te bestellen of te reserveren. Je kunt je ticket alleen direct via de website aanschaffen.

 • Soms komt het voor dat je niet meteen een bevestigingsmail ontvangt. Wij controleren alle inschrijvingen zelf, dit kost soms wat tijd. Mocht je 48 uur na de betaling nog steeds geen mail hebben ontvangen, stuur dan een mail naar events@icm.nl of bel naar 030 – 755 18 90.

 • Dit is helaas niet mogelijk. Bij annulering van een inschrijving voor een evenement (vermeld op onze Life Academy pagina) geven we geen geld retour. Een evenement inschrijving is uitgezonderd voor het herroepingsrecht, omdat hier sprake is van een tijdsgebonden artikel. Wel bieden we je de mogelijkheid om een vervanger te sturen naar het evenement. Neem hiervoor contact met ons op via 030 – 755 18 90 of per e-mail: events@icm.nl.

 • Dat kan! Speciaal hiervoor ontwierpen wij de Event Business Card. Met de ICM Event Business Card kan elke medewerker zich onbezorgd en eenvoudig inschrijven en aan het einde van een kwartaal versturen wij hiervoor één verzamelfactuur. Lees hier hoe dit werkt en hoe je de Event Business Card aanvraagt.

Bekijk onze aankomende evenementen