Marketing

Zowel de marketingmedewerker als de marketingmanager dient zich door het dynamisch vakgebied te blijven ontwikkelen om de concurrentie voor te blijven. Maak uw keuze uit het onderstaande aanbod.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Trainingen (12)

Opleidingen (15)

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

Marketing Opleidingen

In de categorie Marketing vindt u kwalitatieve opleidingen voor een ieder die zich wil ontwikkelen in dit vakgebied, van marketingmedewerker tot marketingmanager.

Bent u op zoek naar een NIMA opleiding dan kunt u bij ons het gehele aanbod van NIMA opleidingen vinden. De NIMA Marketing –A opleiding laat u in negen of in vier maanden kennismaken met alle essentiële onderdelen van het gehele marketingproces. U bent in staat de marketingmixelementen toe te passen en marketingtheorieën –modellen en –concepten te vertalen naar de praktijk.

De NIMA Consumentenmarketing – B opleiding is waardevol voor iedereen die zich meer wil ontwikkelen op het gebied van marketing. U kijkt in deze opleiding vooral naar het vakgebied Business to Consumer. Wilt u deze kennis en vaardigheden in een intensieve periode tot u nemen, kies dan voor de vier maanden variant. De NIMA Businessmarketing opleiding is eveneens een verdieping, maar richt op de Business to Business market. Wilt u zich nog meer verdiepen en specialiseren, dan is de NIMA Digital marketing– B opleiding een mooi vervolg. U kijkt bij deze opleiding naar het gebied van online marketing. De opleiding The New Marketeer behandelt de nieuwste marketing trends en -inzichten om als marketeer, productmanager of marketingadviseur nog efficiënter te werken in het vakgebied.

Marketing Trainingen

In de categorie Marketing vindt u kwalitatieve trainingen voor een ieder die zich wil ontwikkelen in dit vakgebied, van marketingmedewerker tot marketingmanager. Heeft u interesse in een kortdurende training dan zijn er verschillende mogelijkheden. De training Praktische Marketing geeft u concrete tools en voorbeelden om op een effectieve wijze met marketing(communicatie) aan de slag te gaan. In de Productmanagement training leert u in te spelen op de behoeftes van klanten, marktonderzoek en marketingcommunicatie van producten of diensten. Als productmanager kunt u vervolgens effectiever aan de slag. In de Online Marketing training leert u effectieve online marketingtechnieken en maakt u kennis met social media marketing, zoekmachinemarketing en online advertising.