Marketing Opleidingen

In de categorie Marketing vindt u kwalitatieve opleidingen voor een ieder die zich wil ontwikkelen in dit vakgebied, van marketingmedewerker tot marketingmanager.

Bent u op zoek naar een NIMA opleiding dan kunt u bij ons het gehele aanbod van NIMA opleidingen vinden. De NIMA A Marketing opleiding laat u in negen of in vier maanden kennismaken met alle essentiële onderdelen van het gehele marketingproces. U bent in staat de marketingmixelementen toe te passen en marketingtheorieën –modellen en –concepten te vertalen naar de praktijk.

De NIMA B Consumentenmarketingopleiding is waardevol voor iedereen die zich meer wil ontwikkelen op het gebied van marketing. U kijkt in deze opleiding vooral naar het vakgebied Business to Consumer. Wilt u deze kennis en vaardigheden in een intensieve periode tot u nemen, kies dan voor de vier maanden variant. De NIMA Businessmarketing opleiding is eveneens een verdieping, maar richt op de Business to Business market. Wilt u zich nog meer verdiepen en specialiseren, dan is de NIMA B – Digital marketingopleiding een mooi vervolg. U kijkt bij deze opleiding naar het gebied van online marketing. De opleiding The New Marketeer behandelt de nieuwste marketing trends en -inzichten om als marketeer, productmanager of marketingadviseur nog efficiënter te werken in het vakgebied.

Marketing Trainingen

In de categorie Marketing vindt u kwalitatieve trainingen voor een ieder die zich wil ontwikkelen in dit vakgebied, van marketingmedewerker tot marketingmanager. Heeft u interesse in een kortdurende training dan zijn er verschillende mogelijkheden. De training Praktische Marketing geeft u concrete tools en voorbeelden om op een effectieve wijze met marketing(communicatie) aan de slag te gaan. In de Productmanagement training leert u in te spelen op de behoeftes van klanten, marktonderzoek en marketingcommunicatie van producten of diensten. Als productmanager kunt u vervolgens effectiever aan de slag. In de Online Marketing training leert u effectieve online marketingtechnieken en maakt u kennis met social media marketing, zoekmachinemarketing en online advertising.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij uw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kunt u terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Aanvraag bellen

Wilt u liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier uw gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.