Marketing

Zowel de marketingmedewerker als de marketingmanager dient zich door het dynamisch vakgebied te blijven ontwikkelen om de concurrentie voor te blijven. Maak je keuze uit het onderstaande aanbod.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Online leren bij ICM

Veel van onze cursussen bieden we nu ook geheel online aan in de Virtual Classroom.

Meer informatie

Courses in English

ICM biedt je de mogelijkheid om twee cursussen in één pakket te volgen. Dit levert je een kostenvoordeel op. Bekijk hier welke pakketten we aanbieden.

Marketing Opleidingen

In de categorie Marketing vind je kwalitatieve opleidingen voor een ieder die zich wil ontwikkelen in dit vakgebied, van marketingmedewerker tot marketingmanager.

Ben je op zoek naar een NIMA opleiding dan kun je bij ons het gehele aanbod van NIMA opleidingen vinden. De NIMA A Marketing opleiding laat je in negen of in vier maanden kennismaken met alle essentiële onderdelen van het gehele marketingproces. Je bent in staat de marketingmixelementen toe te passen en marketingtheorieën –modellen en –concepten te vertalen naar de praktijk.

De NIMA B Consumentenmarketing opleiding is waardevol voor iedereen die zich meer wil ontwikkelen op het gebied van marketing. Je kijkt in deze opleiding vooral naar het vakgebied Business to Consumer. Wil je deze kennis en vaardigheden in een intensieve periode tot je nemen, kies dan voor de vier maanden variant. De NIMA Businessmarketing opleiding is eveneens een verdieping, maar richt op de Business to Business market. Wil je je nog meer verdiepen en specialiseren, dan is de NIMA B – Digital Marketing opleiding een mooi vervolg. Je kijkt bij deze opleiding naar het gebied van online marketing. De opleiding The New Marketeer behandelt de nieuwste marketing trends en -inzichten om als marketeer, productmanager of marketingadviseur nog efficiënter te werken in het vakgebied.

Marketing Trainingen

In de categorie Marketing vind je kwalitatieve trainingen voor een ieder die zich wil ontwikkelen in dit vakgebied, van marketingmedewerker tot marketingmanager. Heb je interesse in een kortdurende training dan zijn er verschillende mogelijkheden. De training Praktische Marketing geeft je concrete tools en voorbeelden om op een effectieve wijze met marketing(communicatie) aan de slag te gaan. In de Productmanagement training leer je in te spelen op de behoeftes van klanten, marktonderzoek en marketingcommunicatie van producten of diensten. Als productmanager kun je vervolgens effectiever aan de slag. In de Online Marketing training leer je effectieve online marketingtechnieken en maak je kennis met social media marketing, zoekmachinemarketing en online advertising.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.