NIMA Opleidingen

Bij ICM wordt u zorgvuldig voorbereid op het gewenste NIMA examen. ICM is officieel NIMA Education Partner voor alle NIMA opleidingen en één van de grootste NIMA opleidingsinstituten van Nederland. ICM biedt u onderstaande NIMA opleidingen in de gebieden Marketing, Communicatie en Sales. Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deelname aan de NIMA examens.

NIMA Partner logo

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

NIMA Marketing opleidingen

NIMA Communicatie opleidingen

NIMA Sales opleidingen

NIMA / DMI opleidingen

Over DMI

Het Digital Marketing Institute (DMI) zet een wereldwijde standaard neer voor online marketeers. Zij ontwikkelen opleidingen en brengen deze met hulp van partners van over de hele wereld naar de cursist.

81% van de cursisten die een DMI opleiding heeft gevolgd, heeft naar aanleiding van het diploma een promotie gekregen.

Advies & vragen

Voor een deskundig en persoonlijk advies of eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met een van de opleidingsadviseurs van ICM op telefoonnummer 030 – 29 19 888.

Verdere informatie over de NIMA-examens kunt u verkrijgen bij het NIMA-instituut (tel. 020 – 503 93 00).

Over NIMA

Het NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing) is al vele jaren toonaangevend op het gebied van Marketing, Sales en Communicatie. Jaarlijks worden duizenden examens afgenomen in heel Nederland. Het NIMA diploma is een helder en overtuigend bewijs van bekwaamheid op het gebied van Marketing, Sales of Communicatie. Door het volgen van de NIMA opleiding bij ICM wordt u zorgvuldig voorbereid op het gewenste NIMA examen. ICM is een kwalitatief uitstekend opleidingsinstituut voor alle NIMA opleidingen en één van de grootste NIMA opleidingsinstituten van Nederland.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij uw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kunt u terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Aanvraag bellen

Wilt u liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier uw gegevens achter.