Communicatie & Media

Verbeter uw effectiviteit door uw manier van communiceren te optimaliseren. Maak uw keuze uit het onderstaande aanbod.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Trainingen (4)

Opleidingen (4)

Communicatie Opleidingen

In de categorie Communicatie vindt u kwalitatieve en veelzijdige opleidingen. In de NIMA A Communicatie – opleiding leert u de essentiële onderdelen en basisconcepten van communicatie. Zo kunt u instrumenten toepassen en met communicatietheorieën, – modellen en –concepten aan de slag. Mocht u dit in een intensieve periode willen eigen maken, kies dan voor de vier maanden variant. In de NIMA B Communicatie opleiding wordt alle relevante niet-commerciële communicatie behandeld. U begrijpt de rol van interne en externe communicatie tot de overige organisatiedisciplines en kunt het optimaal afstemmen op uw doelgroep(en).

Communicatie Trainingen

In de categorie Communicatie vindt u kwalitatieve en veelzijdige trainingen met vele mogelijkheden. De trainingen hebben altijd een praktijkgerichte focus waardoor u de geleerde vaardigheden de volgende dag al kunt toepassen. In de training Effectief Communiceren leert u op een goede manier een boodschap over te brengen. U leert uw eigen sterktes te vergroten en uw valkuilen te verminderen waardoor u een betere persoonlijke uitstraling krijgt. Wilt u langer bij dit thema stil staan en ervaren wat voor effect dit heeft op  uw werk- en privéomgeving, dan kunt u de training Effectief Communiceren in 4 maanden volgen.

Wilt u uw communicatiekwaliteiten naar een hoger niveau brengen en een verdieping krijgen op het communicatieproces, dan is de Communiceren voor Gevorderden training een goede cursus voor u. Werkt u vooral als adviseur en merkt u dat het niet altijd lukt om opdrachtgevers te overtuigen? De Communicatie voor Adviseurs training behandelt alle communicatietechnieken om als adviseur effectiever te communiceren.

In de training Overtuigend Presenteren worden uw presentatiekwaliteiten door het leren van basistechnieken naar een hoger niveau gebracht. U leert kernachtig, gestructureerd en inspirerend een boodschap met het publiek te delen. Lukt deze vaardigheid al aardig, maar wilt u nog overtuigender en inspirerend presenteren, kies dan voor de Presenteren voor Gevorderden training.

Naast deze training biedt ICM een scala van vele andere trainingen die uw communicatie kwaliteiten naar een hoger niveau brengen, zoals trainingen op het gebied van Klant- en Servicegericht werken of Klant- en Servicegericht  Telefoneren.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij uw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kunt u terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Aanvraag bellen

Wilt u liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier uw gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.