Communicatie & Media

Verbeter je effectiviteit door jouw manier van communiceren te optimaliseren. Maak je keuze uit het onderstaande aanbod.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Online leren bij ICM

Veel van onze cursussen bieden we nu ook geheel online aan in de Virtual Classroom.

Meer informatie
ICM biedt je de mogelijkheid om twee cursussen in één pakket te volgen. Dit levert je een kostenvoordeel op. Bekijk hier welke pakketten we aanbieden.

Communicatie Opleidingen

In de categorie Communicatie vind je kwalitatieve en veelzijdige opleidingen. In de NIMA A Communicatie – opleiding leer je de essentiële onderdelen en basisconcepten van communicatie. Zo kun je instrumenten toepassen en met communicatietheorieën, – modellen en –concepten aan de slag. Mocht je dit in een intensieve periode jezelf eigen willen maken, kies dan voor de vier maanden variant. In de NIMA B Communicatie opleiding wordt alle relevante niet-commerciële communicatie behandeld. Je begrijpt de rol van interne en externe communicatie tot de overige organisatiedisciplines en kunt het optimaal afstemmen op jouw doelgroep(en).

Communicatie Trainingen

In de categorie Communicatie vind je kwalitatieve en veelzijdige trainingen met vele mogelijkheden. De trainingen hebben altijd een praktijkgerichte focus waardoor je de geleerde vaardigheden de volgende dag al kunt toepassen. In de training Effectief Communiceren leer je op een goede manier een boodschap over te brengen. Je leert jouw eigen sterktes te vergroten en jouw valkuilen te verminderen waardoor je een betere persoonlijke uitstraling krijgt. Wil je langer bij dit thema stilstaan en ervaren wat voor effect dit heeft op jouw werk- en privéomgeving, dan kun je de training Effectief Communiceren in 4 maanden volgen.

Wil je jouw communicatiekwaliteiten naar een hoger niveau brengen en een verdieping krijgen op het communicatieproces, dan is de Communiceren voor Gevorderden training een goede cursus voor jou. Werk je vooral als adviseur en merkt je dat het niet altijd lukt om opdrachtgevers te overtuigen? De Communicatie voor Adviseurs training behandelt alle communicatietechnieken om als adviseur effectiever te communiceren.

In de training Overtuigend Presenteren worden jouw presentatiekwaliteiten door het leren van basistechnieken naar een hoger niveau gebracht. Je leert kernachtig, gestructureerd en inspirerend een boodschap met het publiek te delen. Lukt deze vaardigheid al aardig, maar wil je nog overtuigender en inspirerend presenteren, kies dan voor de Presenteren voor ervaren Sprekers training.

Naast deze training biedt ICM een scala van vele andere trainingen die jouw communicatie kwaliteiten naar een hoger niveau brengen, zoals trainingen op het gebied van Klant- en Servicegericht Werken of Klant- en Servicegericht Telefoneren.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.