Sales cursussen

Sales

Bij sales draait het om resultaten. Je kunt kiezen voor een gediplomeerde opleiding of je kiest voor het gericht ontwikkelen van specifieke vaardigheden en competenties. Wij zetten onze expertise verder in voor organisaties in de vorm van maatwerk en bedrijfstrainingen.

Beste Opleider van Nederland 2023

Opleidingen met diploma

Salesvaardigheden

Sales- en accountmanagement

Courses in English

Overig

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

 

Vrijblijvend advies

Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact met ze op.

Persoonlijke intake

Weten welke cursus bij jou past? Doe een Persoonlijke intake.

Brochure

Vraag onze brochure(s) aan en ontvang deze direct in je mail!

Vraag nu aan

of

Wat wij nog meer aanbieden

Pakketten

Volg meerdere cursussen in één pakket.

Incompany

ICM biedt alle cursussen ook Incompany aan.

Online Campus

Meer inspiratie? Je vindt het op de online campus.

Veelgestelde vragen

Meer over ICM
 • In de categorie Sales vind je diverse opleidingen. De NIMA A Sales opleiding is een geschikte opleiding voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het vak van verkopen. Door belangrijke thema’s van verkoopprocessen en persoonlijke effectiviteit te behandelen leer je je capaciteiten op verkoopgebied te vergroten en betere verkoopresultaten te behalen. Wil je dit in een intensieve periode beheersen dan kun je de vier maanden variant kiezen.

  Heb je al wat meer ervaring binnen de verkoopdiscipline en wil je op een hoger niveau functioneren dan kun je kiezen voor de NIMA B Sales – Verkoopleider opleiding. Thema’s als verkoopstrategie en verkoopleiding, verkoopplan en verkoopcyclus, relatiemanagement en netwerken, klanten ABC-indeling, maar ook coaching en leiderschap worden behandeld.

  Naast NIMA Sales opleidingen biedt ICM ook andere sales opleidingen aan. De opleiding Excelleren in Accountmanagement geeft inzicht in commerciële vaardigheden, het accountplan en effectief aansturen van accountteams. Je leert bij de klant de meerwaarde van je organisatie aantonen. De Commerciële Binnendienst opleiding behandelt de belangrijkste inhoud van de functie commercieel (binnendienst)medewerker. Thema’s als klantgericht werken en handelen, effectieve communicatie, succesvolle verkoopgesprekken en –technieken, telefonische communicatie en acquisitie maken dat je je kwaliteiten naar een hoger niveau brengt.

 • In de categorie Sales vind je daarnaast allerlei kwalitatieve en veelzijdige trainingen.

  De training Persoonlijk Verkopen en Acquisitie leert je succesvoller en natuurlijker omgaan met (potentiële) klanten en verbetert je verkoopvaardigheden en –resultaten. In de training Effectief Onderhandelen leer je onderhandelen en het creëren van een resultaat gericht onderhandelingsklimaat.

  In de training Consultative Selling leer je in een veranderlijke markt met veel aanbod onderscheidend te zijn. Consultative Selling is een verkoopmethode die inspeelt op de diepere wensen van de klant. Je werkt met jouw klant aan een gelijkwaardige, co-creërende en duurzame relatie.

  Andere trainingen in de categorie Sales zijn onder meer de Excelleren in Sales training, welke je kennis laat maken met de verschillende stijlen van leidinggeven en geeft je inzicht in jouw stijl als teamleider. Ook biedt ICM de training Excelleren in Accountmanagement aan. In deze training oefen je de commerciële vaardighedenheden die nodig zijn om succesvol accountmanagement te bedrijven. Deze en andere trainingen brengen je verkoopkwaliteiten naar een hoger niveau.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.

Online Campus

Meer over Sales? Ga voor tips en inspiratie naar de ICM Campus.