Sales

Bij sales draait het om resultaten. Je kunt kiezen voor een gediplomeerde opleiding of je kiest voor het gericht ontwikkelen van specifieke vaardigheden en competenties. Wij zetten onze expertise verder in voor organisaties in de vorm van maatwerk en bedrijfstrainingen.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Courses in English

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

 

Pakketten

ICM biedt je de mogelijkheid om twee cursussen in één pakket te volgen. Dit levert je een kostenvoordeel op. Bekijk hier welke pakketten we aanbieden.

Sales opleidingen

In de categorie Sales vind je diverse opleidingen. De NIMA A Sales opleiding is een geschikte opleiding voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het vak van verkopen. Door belangrijke thema’s van verkoopprocessen en persoonlijke effectiviteit te behandelen leer je je capaciteiten op verkoopgebied te vergroten en betere verkoopresultaten te behalen. Wil je dit in een intensieve periode beheersen dan kun je de vier maanden variant kiezen.

Heb je al wat meer ervaring binnen de verkoopdiscipline en wil je op een hoger niveau functioneren dan kun je kiezen voor de NIMA B Sales – Verkoopleider opleiding. Thema’s als verkoopstrategie en verkoopleiding, verkoopplan en verkoopcyclus, relatiemanagement en netwerken, klanten ABC-indeling, maar ook coaching en leiderschap worden behandeld. In de opleiding NIMA B Sales – Accountmanager wordt ingegaan op de persoonlijke kwaliteiten en inzichten van de accountmanager. De opleiding biedt een juiste combinatie van de belangrijkste verkooptheorieën, verkoopprocessen en persoonlijke kwaliteiten van de accountmanager.

Naast NIMA Sales opleidingen biedt ICM ook andere sales opleidingen aan. De opleiding Accountmanagement geeft inzicht in commerciële vaardigheden, het accountplan en effectief aansturen van accountteams. Je leert bij de klant de meerwaarde van je organisatie aantonen. De Commerciële Binnendienst opleiding behandelt de belangrijkste inhoud van de functie commercieel (binnendienst)medewerker. Thema’s als klantgericht werken en handelen, effectieve communicatie, succesvolle verkoopgesprekken en –technieken, telefonische communicatie en acquisitie maken dat je je kwaliteiten naar een hoger niveau brengt.

Sales trainingen

In de categorie Sales vind je daarnaast allerlei kwalitatieve en veelzijdige trainingen.

De training Persoonlijk Verkopen en Acquisitie leert je succesvoller en natuurlijker omgaan met (potentiële) klanten en verbetert je verkoopvaardigheden en –resultaten. In de training Effectief verkopen van diensten leer je op efficiënte en effectieve wijze telefonisch contact te leggen met (potentiële) klanten. Je leert de verschillende openingen van een gesprek, vraagtechnieken en luistervaardigheden, overtuigingen en belemmeringen, vertrouwen winnen om zodoende goede gesprekken te voeren. In de training Effectief Onderhandelen leer je onderhandelen en het creëren van een resultaat gericht onderhandelingsklimaat.

In de training Consultative Selling leer je in een veranderlijke markt met veel aanbod onderscheidend te zijn. Consultative Selling is een verkoopmethode die inspeelt op de diepere wensen van de klant. Je werkt met jouw klant aan een gelijkwaardige, co-creërende en duurzame relatie.

Is voor jou als salesprofessional persoonlijk verkopen op afstand een uitdaging? Kijk dan naar de training Sales & Acquisitie op Afstand. Met de begeleiding van een ervaren docent versterk je jouw salesvaardigheden zodat je succesvol deals sluit in online gesprekken.

Andere trainingen in de categorie Sales zijn onder meer de Excelleren in Sales training, welke je kennis laat maken met de verschillende stijlen van leidinggeven en geeft je inzicht in jouw stijl als teamleider. Ook biedt ICM de training Excelleren in Accountmanagement aan. In deze training oefen je de commerciële vaardighedenheden die nodig zijn om succesvol accountmanagement te bedrijven. Deze en andere trainingen brengen je verkoopkwaliteiten naar een hoger niveau.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Vandaag vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Onze trainers

"ICM is de hoogst beoordeelde opleider van Nederland."

NIDAP opleidingenonderzoek