Sales

Bij sales draait het om resultaten. U kunt kiezen voor een gediplomeerde opleiding of u kiest voor het gericht ontwikkelen van specifieke vaardigheden en competenties. Wij zetten onze expertise verder in voor organisaties in de vorm van maatwerk en bedrijfstrainingen.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Sales support & binnendienst

Sales

Accountmanagement

Sales Management

Inkoop

Salesvaardigheden

Hulp nodig bij uw keuze?

Neem contact op voor vrijblijvend studieadvies 030 – 29 19 888. Of laat ons u terugbellen.

Sales Opleidingen

In de categorie Sales vindt u diverse opleidingen. De NIMA Sales – A opleiding is een geschikte opleiding voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het vak van verkopen. Door belangrijke thema’s van verkoopprocessen en persoonlijke effectiviteit te behandelen leert u uw capaciteiten op verkoopgebied te vergroten en betere verkoopresultaten te behalen. Wilt u dit in een intensieve periode beheersen dan kunt u de vier maanden variant kiezen.

Heeft u al wat meer ervaring binnen de verkoopdiscipline en wilt u op een hoger niveau functioneren dan kunt u kiezen voor de NIMA Sales – B Verkoopleider opleiding. Thema’s als verkoopstrategie en verkoopleiding, verkoopplan en verkoopcyclus, relatiemanagement en netwerken, klanten ABC-indeling, maar ook coaching en leiderschap worden behandeld. In de opleiding NIMA Sales – B Accountmanager wordt ingegaan op de persoonlijke kwaliteiten en inzichten van de accountmanager. De opleiding biedt een juiste combinatie van de belangrijkste verkooptheorieën, verkoopprocessen en persoonlijke kwaliteiten van de accountmanager.

Naast NIMA Sales opleidingen biedt ICM ook andere sales opleidingen aan. De opleiding Accountmanagement geeft inzicht in commerciële vaardigheden, het accountplan en effectief aansturen van accountteams. U leert bij de klant de meerwaarde van uw organisatie aantonen. De Commerciële Binnendienst opleiding behandelt de belangrijkste inhoud van de functie commercieel (binnendienst)medewerker. Thema’s als klantgericht werken en handelen, effectieve communicatie, succesvolle verkoopgesprekken en –technieken, telefonische communicatie en acquisitie maken dat u uw kwaliteiten naar een hoger niveau brengt.

Sales Trainingen

In de categorie Sales vindt u allerlei kwalitatieve en veelzijdige trainingen.

De training Persoonlijke Verkopen en Acquisitie leert u succesvoller en natuurlijker omgaan met (potentiële) klanten en verbetert uw verkoopvaardigheden en –resultaten. In de training Effectief Verkopen van Diensten leert u op efficiënte en effectieve wijze telefonisch contact te leggen met (potentiële) klanten. U leert de verschillende openingen van een gesprek, vraagtechnieken en luistervaardigheden, overtuigingen en belemmeringen, vertrouwen winnen om zodoende goede gesprekken te voeren. In de training Effectief Onderhandelen leert u onderhandelen en het creëren van een resultaat gericht onderhandelingsklimaat.

Andere trainingen in de categorie Sales zijn onder meer de Salesmanagement training, welke u kennis laat maken met de verschillende stijlen van leidinggeven en uw eigen stijl als teamleider. Ook biedt ICM de training Excelleren in Accountmanagement aan. In deze training oefent u de commerciële vaardighedenheden die nodig zijn om succesvol accountmanagement te bedrijven. Deze en andere trainingen brengen uw verkoopkwaliteiten naar een hoger niveau.