Proces- & Projectmanagement

Naast geaccrediteerde opleidingen zoals PRINCE2®, IPMA en MSP® bieden we ook bredere project management opleidingen aan. Maak een keuze uit onderstaand aanbod.

PRINCE2®, MSP® and ITIL® are registered trade marks of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Trainingen (13)

Opleidingen (29)

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

Proces- & Projectmanagement opleidingen

Zoekt u een kwalitatieve opleiding op het gebied van projectmanagement, procesmanagement en programmamanagement? Voor deze vakgebieden zijn er verschillende opleidingen en trainingen om uw vakbekwaamheid te optimaliseren. Wilt u officieel gecertificeerd projectmanager worden? Dan biedt ICM u bekende methodieken zoals PRINCE2, IPMA, ITIL en MSP. De PRINCE2 ® opleidingen zijn toonaangevend op het gebied van project management. Wilt u in het algemeen uw competenties als projectmanager ontwikkelen? Dan sluiten onze IPMA opleidingen hier goed op aan. Deze opleidingen leiden op tot een internationale IPMA-certificering, gericht op uw projectmanagementcompetenties en bieden uitstekende mogelijkheden om door te groeien in uw professionele carrière. In de ITIL opleiding krijgt u actuele inzichten in IT Service Management en handvatten om de IT-processen in uw organisatie in te richten en te beheren. Heeft u een strategische verandering in uw organisatie door te voeren? MSP is een internationaal erkende methodiek waarmee u de belangrijkste principes van programmamanagement kunt toepassen en met alle kennis en vaardigheden uitgerust wordt om zo’n verandering tot een goed resultaat te brengen. Ook biedt ICM u de mogelijkheid om de Lean Six Sigma – Green Belt opleiding te volgen.

Naast deze gecertificeerde opleidingen, kunt u ook kiezen voor de praktijkgerichte Projectmanagement en Procesmanagement opleidingen. In beide opleidingen wordt nadrukkelijk uitgegaan van concrete praktijksituaties en -voorbeelden en werkt u aan uw persoonlijke leerdoelen.

Proces- & Project management trainingen

Werkt u als projectmedewerker, projectcoördinator, projectmanager of bent u verantwoordelijk voor strategische projecten in uw organisatie? Zoekt u trainingen die uw praktijkervaring verhelderen en u inspireren uw werk nog beter te doen? In de categorie Projectmanagement vindt u trainingen waarin de praktijksituatie en uw eigen voorbeelden centraal staan. U werkt concreet aan het verbeteren van uw vaardigheden in bijvoorbeeld de trainingen Projectmatig werken en Leidinggeven aan projecten. Bovendien schrijft u uw eigen actieplan waardoor u uw persoonlijke leerdoelen helder in kaart heeft en deze concreet bereikt.