Proces- & Projectmanagement

Bent u op zoek naar een specifieke vaardigheidstraining of geaccrediteerde opleiding? Maak uw keuze uit het onderstaande aanbod.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Gecertificeerde projectmethodes

Bij een aantal opleidingen is het gecertificeerde examen inbegrepen. Deze wordt afgenomen op een ICM locatie aan het einde van de opleiding. Andere opleidingen bereiden u perfect voor op het afnemen van het examen bij een geaccrediteerd exameninstituut.

Vanaf juli 2018 starten bij ICM de PRINCE2 opleidingen in versie 2017, klik hier voor meer informatie.

Projectmanagement en -vaardigheden

Programma- en portfoliomanagement

Procesmanagement

Lean & Lean Six Sigma

Geaccrediteerde IT opleidingen

Op het gebied van IT bieden wij verschillende geaccrediteerde opleidingen zoals Lean IT, BiSL en ASL. Bekijk hier het volledige overzicht. 

Proces- & Projectmanagement opleidingen

Zoekt u een kwalitatieve opleiding op het gebied van projectmanagement, procesmanagement en programmamanagement? Voor deze vakgebieden zijn er verschillende opleidingen en trainingen om uw vakbekwaamheid te optimaliseren. Wilt u officieel gecertificeerd projectmanager worden? Dan biedt ICM u bekende methodieken zoals PRINCE2, IPMA, ITIL en MSP. De PRINCE2 ® opleidingen zijn toonaangevend op het gebied van project management. Wilt u in het algemeen uw competenties als projectmanager ontwikkelen? Dan sluiten onze IPMA opleidingen hier goed op aan. Deze opleidingen leiden op tot een internationale IPMA-certificering, gericht op uw projectmanagementcompetenties en bieden uitstekende mogelijkheden om door te groeien in uw professionele carrière. In de ITIL opleiding krijgt u actuele inzichten in IT Service Management en handvatten om de IT-processen in uw organisatie in te richten en te beheren. Heeft u een strategische verandering in uw organisatie door te voeren? MSP is een internationaal erkende methodiek waarmee u de belangrijkste principes van programmamanagement kunt toepassen en met alle kennis en vaardigheden uitgerust wordt om zo’n verandering tot een goed resultaat te brengen. Ook biedt ICM u de mogelijkheid om de Lean Six Sigma – Green Belt opleiding te volgen.

Naast deze gecertificeerde opleidingen, kunt u ook kiezen voor de praktijkgerichte Projectmanagement en Procesmanagement opleidingen. In beide opleidingen wordt nadrukkelijk uitgegaan van concrete praktijksituaties en -voorbeelden en werkt u aan uw persoonlijke leerdoelen.

PRINCE2®, MSP® and ITIL® are registered trade marks of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.

Proces- & Project management trainingen

Werkt u als projectmedewerker, projectcoördinator, projectmanager of bent u verantwoordelijk voor strategische projecten in uw organisatie? Zoekt u trainingen die uw praktijkervaring verhelderen en u inspireren uw werk nog beter te doen? In de categorie Projectmanagement vindt u trainingen waarin de praktijksituatie en uw eigen voorbeelden centraal staan. U werkt concreet aan het verbeteren van uw vaardigheden in bijvoorbeeld de trainingen Projectmatig werken en Leidinggeven aan projecten. Bovendien schrijft u uw eigen actieplan waardoor u uw persoonlijke leerdoelen helder in kaart heeft en deze concreet bereikt.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij uw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kunt u terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Aanvraag bellen

Wilt u liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier uw gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.