Proces- & Projectmanagement

Ben je op zoek naar een specifieke vaardigheidstraining of geaccrediteerde opleiding? Maak je keuze uit het onderstaande aanbod.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Overzicht cursussen

In de afbeelding hieronder zie je hoe de projectmanagementcursussen zich tot elkaar verhouden. Klik hier om de afbeelding te vergroten.Projectmanagementcursussen

Geaccrediteerde IT opleidingen

Op het gebied van IT bieden wij verschillende geaccrediteerde opleidingen zoals Lean IT, BiSL en ASL. Bekijk hier het volledige overzicht.

 

Pakketten

ICM biedt je de mogelijkheid om twee cursussen in één pakket te volgen. Dit levert je een kostenvoordeel op. Bekijk hier welke pakketten we aanbieden.

Proces- & Projectmanagement opleidingen

Zoek je een kwalitatieve opleiding op het gebied van projectmanagement, procesmanagement en programmamanagement? Voor deze vakgebieden zijn er verschillende opleidingen en trainingen om je vakbekwaamheid te optimaliseren. Wil je een officieel gecertificeerd projectmanager worden? Dan biedt ICM je bekende methodieken zoals PRINCE2, IPMA, ITIL en MSP. De PRINCE2® opleidingen zijn toonaangevend op het gebied van project management. Wil je in het algemeen je competenties als projectmanager ontwikkelen? Dan sluiten onze IPMA opleidingen hier goed op aan. Deze opleidingen leiden op tot een internationale IPMA-certificering, gericht op jouw projectmanagementcompetenties en bieden uitstekende mogelijkheden om door te groeien in je professionele carrière. In de ITIL opleiding krijg je actuele inzichten in IT Service Management en handvatten om de IT-processen in jouw organisatie in te richten en te beheren. Heb je een strategische verandering in je organisatie door te voeren? MSP is een internationaal erkende methodiek waarmee je de belangrijkste principes van programmamanagement kunt toepassen en met alle kennis en vaardigheden uitgerust wordt om zo’n verandering tot een goed resultaat te brengen. Ook heb je bij ICM de mogelijkheid om de Lean Six Sigma – Green Belt opleiding te volgen.

Bij ICM kun je via diverse opleidingen en trainingen ook lean en agile leren werken, Bijvoorbeeld via Scrum. Wil je met meerdere teams agile leren samenwerken, op programmaniveau of zelfs organisatiebreed? Dan kun je de geaccrediteerde training Leading SAFe® volgen, waarin je kennismaakt met Scaled Agile Framework (SAFe®), hét leidende raamwerk voor agile werken op organisatieniveau.

Naast deze gecertificeerde opleidingen, kun je ook kiezen voor de praktijkgerichte Projectmanagement en Procesmanagement opleidingen. In beide opleidingen wordt nadrukkelijk uitgegaan van concrete praktijksituaties en -voorbeelden en werk je aan je persoonlijke leerdoelen.

PRINCE2®, MSP® and ITIL® are registered trade marks of AXELOS Limited.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.

Proces- & Project management trainingen

Werk je als projectmedewerker, projectcoördinator, projectmanager of ben je verantwoordelijk voor strategische projecten in je organisatie? Zoek je trainingen die jouw praktijkervaring verhelderen en je inspireren je werk nog beter te doen? In de categorie Projectmanagement vind je trainingen waarin de praktijksituatie en jouw voorbeelden centraal staan. Je werkt concreet aan het verbeteren van je vaardigheden in bijvoorbeeld de trainingen Projectmatig werken en Leidinggeven aan projecten. Bovendien schrijf je een actieplan waardoor je jouw persoonlijke leerdoelen helder in kaart hebt en deze concreet bereikt.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Vandaag vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Onze trainers

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

"ICM is de hoogst beoordeelde opleider van Nederland."

NIDAP opleidingenonderzoek