IT

De afgelopen acht jaar is het aantal ICT bedrijven verdubbeld. De sector voert al jaren de ranglijst aan van sectoren met de grootste bijdrage aan onze economische groei. En het is een vakgebied met enorme werkgelegenheidsgroei.

Een vakgebied met bijzonder veel dynamiek, dat je steeds weer uitdaagt om een unieke klantbeleving neer te zetten. ICM biedt zowel praktijktrainingen als gecertificeerde opleidingen.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Er is enorm veel vraag naar IT-professionals. Omscholing naar een IT-functie biedt dus een grote kans op een baan. Om je te helpen de overstap te maken, bieden we de IT Basisopleiding aan en de training IT Essentials. Via deze cursussen maak je jezelf een gedegen gesprekspartner voor IT-collega’s en verdiep je je in alle relevante IT-begrippen en -processen. In heldere en begrijpelijke taal krijg je de meest actuele informatie aangereikt.

We verzorgen ook diverse IT opleidingen en trainingen voor mensen die reeds IT-professional zijn. Ben je bijvoorbeeld betrokken bij IT ontwikkeling, IT beheer of IT service management en wil je op praktische wijze inzicht krijgen in de voornaamste elementen van DevOps? In onze training DevOps Fundamentals krijg je zicht op de relatie tussen DevOps en Agile, Lean en IT-servicemanagement. Je leert wat er nodig is voor de invoering van een DevOps-cultuur.

Een andere opleiding die zich richt op het inrichten van een IT-organisatie is ITIL® 4 Foundation – inclusief examen. Gedurende deze opleiding verdiep je je in de sleutelbegrippen en gemeenschappelijke taal met betrekking tot ITIL en haal je binnen 1 maand ITIL-certificering.

BiSL is daarnaast hét framework voor Functioneel beheer en informatiemanagement dat toegepast wordt in het BIM-domein. Tijdens de tweedaagse opleiding BiSL® Foundation – inclusief examen krijg je inzicht in het BiSL-procesmodel om daarmee een brug te slaan tussen de ICT-voorzieningen en de bedrijfsprocessen. Onderdeel van deze opleiding is het internationaal erkende BiSL APMG examen.

De opvolger van het framework van BiSL® voor het domein business informatiemanagement is BiSL® Next. Anders dan bij BiSL® Foundation geeft BiSL® Next handvatten voor het business informatiemanagement in deze tijd, met ontwikkelingen als agile en cloud.

Wil je als IT-professional werken aan essentiële soft skills, zoals samenwerken, overtuigend communiceren en zelfreflectie? In de complete training Soft Skills voor Professionals werk je aan jouw communicatieve en sociale vaardigheden zodat je je leert te onderscheiden als professional.

Kijk daarnaast ook eens naar cursussen zoals Agile Scrum Foundation, Scrum Master en ASL Foundation.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Nu bereikbaar tot 17.30 uur

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Onze trainers

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

"ICM is de hoogst beoordeelde opleider van Nederland."

NIDAP opleidingenonderzoek