Overzicht categorie IT

IT

De afgelopen acht jaar is het aantal IT-bedrijven verdubbeld. De sector levert al jaren de grootste bijdrage aan onze economische groei. En het is een vakgebied met enorme werkgelegenheidsgroei.

Beste Opleider van Nederland 2023

Vrijblijvend advies

Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact met ze op.

Persoonlijke intake

Weten welke cursus bij jou past? Doe een Persoonlijke intake.

Brochure

Vraag onze brochure(s) aan en ontvang deze direct in je mail!

Vraag nu aan

of

Wat wij nog meer aanbieden

Incompany

ICM biedt alle cursussen ook Incompany aan.

Online Campus

Voor meer inspiratie en tips.

Veelgestelde vragen

Meer over ICM
  • Er is enorm veel vraag naar IT-professionals. Omscholing naar een IT-functie biedt dus een grote kans op een baan. Om je te helpen de overstap te maken, bieden we de IT Basisopleiding aan en de training IT Essentials. Via deze cursussen maak je jezelf een gedegen gesprekspartner voor IT-collega’s en verdiep je je in alle relevante IT-begrippen en -processen. In heldere en begrijpelijke taal krijg je de meest actuele informatie aangereikt.

  • Een andere opleiding die zich richt op het inrichten van een IT-organisatie is ITIL® 4 Foundation – inclusief examen. Gedurende deze opleiding verdiep je je in de sleutelbegrippen en gemeenschappelijke taal met betrekking tot ITIL en haal je binnen 1 maand ITIL-certificering.

  • BiSL is daarnaast hét framework voor Functioneel beheer en informatiemanagement dat toegepast wordt in het BIM-domein. Tijdens de tweedaagse opleiding BiSL® Foundation – inclusief examen krijg je inzicht in het BiSL-procesmodel om daarmee een brug te slaan tussen de ICT-voorzieningen en de bedrijfsprocessen. Onderdeel van deze opleiding is het internationaal erkende BiSL APMG examen.

  • Wil je als IT-professional werken aan essentiële soft skills, zoals samenwerken, overtuigend communiceren en zelfreflectie? In de complete training Soft Skills voor Professionals werk je aan jouw communicatieve en sociale vaardigheden zodat je je leert te onderscheiden als professional.

    Kijk daarnaast ook eens naar cursussen zoals Agile Scrum Foundation, Scrum Master en ASL Foundation.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.

Online Campus

Meer inspiratie over persoonlijke ontwikkeling vind je op de ICM Campus.