Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit staat voor het managen van uw eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. U wordt effectiever en ervaart meer plezier in uw werk. Maak uw keuze uit het onderstaande aanbod.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Trainingen (31)

Opleidingen (3)

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

Persoonlijke Effectiviteit trainingen:

Persoonlijk Management, of Persoonlijke Effectiviteit staat voor het managen van uw eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Door te investeren in uw persoonlijke ontwikkeling verbeteren uw carrièrekansen. ICM biedt diverse trainingen aan die uw persoonlijke en professionele effectiviteit te vergroten.

Met de trainingen Persoonlijke effectiviteit en Time management wordt u effectiever en ervaart meer plezier in uw werk. In uw werk kunnen er momenten zijn waarop u meer vanuit uw eigen kwaliteiten en intuïtie zou willen handelen, waardoor werk en privé met elkaar in balans komen. Met de Persoonlijk leiderschap training en de training Vitaal en mindful werken, leert u te handelen vanuit uw persoonlijke kracht en stelt u heldere prioriteiten. Hierdoor boekt u zowel privé als zakelijk vooruitgang.

Persoonlijk management stelt niet alleen u als individu centraal. Uw persoonlijke groei en effectiviteit komt vaak juist tot stand in de interactie met anderen. ICM biedt daarom vele trainingen om uw gedrag in relatie tot de mensen om u heen te ontwikkelen. Uw communicatieve vaardigheden worden daarom optimaal ontwikkeld in onder meer de trainingen Assertief optreden, Emotionele intelligentie, Effectief beïnvloeden en Effectief communiceren.

Na het volgen van één van de trainingen uit de categorie Persoonlijk management, heeft u geleerd uw persoonlijke en sociale vaardigheden optimaal in te zetten. Hierdoor zult u daadkrachtiger en effectiever worden, zowel privé als zakelijk.