Mediation als beroep

Kies uit onderstaand aanbod mediation opleidingen en trainingen. Gehele opleiding tot mediator volgen? Kies voor de ICM Mediation opleiding in 5 maanden.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Online leren bij ICM

Veel van onze cursussen bieden we nu ook geheel online aan in de Virtual Classroom.

Meer informatie
ICM biedt je de mogelijkheid om twee cursussen in één pakket te volgen. Dit levert je een kostenvoordeel op. Bekijk hier welke pakketten we aanbieden.

Mediation cursussen bij ICM

Als mediator lever je een bijdrage aan de begeleiding van mensen in conflictsituaties, spanningen of geschillen. Als mediator ben je in staat om voor beide partijen een zo gunstig mogelijke oplossing te bieden. Met een opleiding tot mediator in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam kun je altijd dicht bij huis van start. In onze mediation opleidingen komen alle aspecten van mediation naar boven.

Een complete opleiding tot mediator is de ICM Mediationopleiding in 5 maanden. Deze opleiding kent 5 modules welke elk vanuit een praktische werkwijze zijn ingestoken. Er is veel tijd en ruimte ingebouwd voor eigen praktijksituaties en oefeningen. Deze opleiding is door de Mediators federatie Nederland (MfN) geaccrediteerd, wat inhoudt dat het MfN deze opleiding erkent als volwaardige mediation basisopleiding. Zie voor alle startmomenten en het inhoudelijke programma de cursuspagina.

Vrijblijvend en gericht opleidingsadvies?

Neem contact op via 030 29 19 888 of laat ons contact opnemen

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.