Locaties

Hoe belangrijk is een toplocatie? Wij vragen het onze cursisten iedere keer. En altijd ontvangen we hetzelfde antwoord: belangrijk! Een toplocatie inspireert en motiveert. Het maakt je leerdag compleet!

Maar wat is een toplocatie? Onze cursisten vinden onderstaande punten erg belangrijk:

Bereikbaarheid

Elke locatie moet goed bereikbaar zijn, zowel met OV als met de auto of fiets. Daarom selecteren wij op ligging, aanwezigheid van NS-station en parkeergelegenheid.  Bovendien moet de locatie vanzelfsprekend makkelijk te vinden zijn.

Sfeer

Als je de hele dag in een ruimte of zaal bent, moet deze je inspireren. Daarom letten wij bij de keuze op fris, gezellig en sfeervol. Bovendien houden cursisten van veel glas en een comfortabel klimaat, met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Verder moeten stoelen en tafels comfortabel zijn en komt de grootte van het lokaal overeen met de omvang van de groep.

Catering

Een lekkere, gezonde lunch doet het goed bij onze cursisten. En terecht, want tijdens een dag zweten tijdens je training of opleiding, heb je alle energie hard nodig. En niet alleen tussen 12 en 2, maar ook ’s ochtends, ’s middags en ‘s avonds. Om deze reden stellen onze cursisten – en wij dus ook – hoge eisen aan de catering en checken we de kwaliteit ervan regelmatig ook zelf.

Waar?

Hieronder vind je een overzicht van steden waar ICM haar trainingen en opleidingen aanbiedt. Na inschrijving krijg je van ons de definitieve adresgegevens en routebeschrijving naar jouw opleidingslocatie. Dit maken we zo’n twee weken voor aanvang van de opleiding of training bekend.

Steden

ICM leslocaties