Locaties

Hoe belangrijk is een toplocatie? Wij vragen het onze cursisten iedere keer. En altijd ontvangen we hetzelfde antwoord: belangrijk! Een toplocatie inspireert en motiveert. Het maakt je leerdag compleet!

Maar wat is een toplocatie? Onze cursisten vinden onderstaande punten erg belangrijk:

Bereikbaarheid

Elke locatie moet goed bereikbaar zijn, zowel met OV als met de auto of fiets. Daarom selecteren wij op ligging, aanwezigheid van NS-station en parkeergelegenheid.  Bovendien moet de locatie vanzelfsprekend makkelijk te vinden zijn.

Sfeer

Als je de hele dag in een ruimte of zaal bent, moet deze je inspireren. Daarom letten wij bij de keuze op fris, gezellig en sfeervol. Bovendien houden cursisten van veel glas en een comfortabel klimaat, met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Verder moeten stoelen en tafels comfortabel zijn en komt de grootte van het lokaal overeen met de omvang van de groep.

Catering

Een lekkere, gezonde lunch doet het goed bij onze cursisten. En terecht, want tijdens een dag zweten tijdens je training of opleiding, heb je alle energie hard nodig. En niet alleen tussen 12 en 2, maar ook ’s ochtends, ’s middags en ‘s avonds. Om deze reden stellen onze cursisten – en wij dus ook – hoge eisen aan de catering en checken we de kwaliteit ervan regelmatig ook zelf.

Waar?

Hieronder vind je een overzicht van steden waar ICM haar trainingen en opleidingen aanbiedt. Na inschrijving krijg je van ons de definitieve adresgegevens en routebeschrijving naar jouw opleidingslocatie. Dit maken we zo’n twee weken voor aanvang van de opleiding of training bekend.

Opleiden en trainen volgens de 1,5-meterregel.

Vanaf het moment dat het mogelijk is, gaan we weer fysieke cursusbijeenkomsten verzorgen. Samen met onze opleidingslocaties hebben we de afgelopen weken hard gewerkt om dit op een gezonde en verantwoorde wijze mogelijk te maken. We baseren ons hierbij op ons brancheprotocol, de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Een greep uit de maatregelen die we hebben genomen:

  • Bij het betreden van de cursusruimte moeten de handen gedesinfecteerd worden met een aanwezige gel of spray;
  • Voldoende ruimte in de zalen om 1,5 meter afstand te houden;
  • Lunch op zaal of in vooraf gereserveerde tijdsblokken;
  • Looproutes op de gangen;
  • Indien mogelijk door één ingang naar binnen en door één uitgang naar buiten.

De gezondheid van onze deelnemers, docent-trainers en locatiemedewerkers staat centraal. Daarom is het noodzakelijk dat wanneer je een bijeenkomst hebt en een van onderstaande stelling betrekking heeft op jou, je thuis blijft en contact met ons opneemt:

  • Je hoest, bent verkouden of je temperatuur is hoger of gelijk aan 38 graden celsius.
  • Je bent gevraagd om in isolatie te gaan.
  • In jouw huishouden hoest iemand, is iemand verkouden of is de temperatuur hoger of gelijk aan 38 graden celsius of is gevraagd in isolatie te gaan.

Voor vragen hierover zijn we tijdens kantooruren te bereiken via 030 – 29 19 888 of info@icm.nl.

Steden

ICM leslocaties