Onze locaties

Bij ICM zorgen we ervoor dat elke cursus plaatsvindt op een locatie die inspireert en motiveert. Een toplocatie is voor ons een plek met een positieve sfeer, frisse uitstraling en goede faciliteiten – van comfortabele meubels tot betrouwbare wifi. En natuurlijk, een groene omgeving die je creativiteit en concentratie stimuleert!

 • Catering

  Tijdens je training of opleiding heb je alle energie hard nodig. Daarom kun je rekenen op goede koffie en thee (mét koekje desgewenst), fruit en een gevarieerde lunch die past bij jouw dieet of voorkeuren. Alle locaties zijn attent op speciale voedingsbehoeften.

 • Bereikbaarheid

  Elke trainingslocatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer, auto of fiets. We zorgen voor een soepele start van je dag met locaties dichtbij stations en duidelijke informatie over parkeren en toegankelijkheid.

  Let op: Reis- en parkeerkosten zijn voor eigen rekening. Meer informatie vind je hieronder per locatie of op de website van de locatie.

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid is een kernwaarde bij ICM. Onze locaties gebruiken biologische producten, faciliteren afvalscheiding en zijn vaak groen gecertificeerd. Ontdek meer over onze duurzame initiatieven op elke locatiepagina.

Bekijk alle locaties per stad

Hieronder vind je een overzicht van steden waar ICM haar trainingen en opleidingen aanbiedt. Na inschrijving krijg je van ons de definitieve adresgegevens en routebeschrijving naar jouw opleidingslocatie. Dit maken we zo’n twee weken voor aanvang van de opleiding of training bekend.