Locaties

Hoe belangrijk is een toplocatie? Wij vragen het onze cursisten iedere keer. En altijd ontvangen we hetzelfde antwoord: belangrijk! Een toplocatie inspireert en motiveert. Het maakt je lesdag compleet!

Maar wat is een toplocatie? Onze cursisten vinden onderstaande punten erg belangrijk:

Sfeer

Een lesruimte moet inspirerend zijn. Zeker als je hier de gehele dag een cursus volgt. Daarom letten wij op een goede sfeer, frisse uitstraling, en gezelligheid. Natuurlijk zijn de praktische zaken even belangrijk. Zo zorgen de locaties voor voldoende daglicht met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid en voldoende ventilatie. De stoelen en tafels moeten comfortabel zijn en de grootte van de lesruimte komt overeen met de omvang van de groep.

Catering

Een lekkere, gezonde en gevarieerde lunch doet het goed bij onze cursisten. En terecht, want tijdens je training of opleiding heb je alle energie hard nodig. En niet alleen tussen 12 en 2 uur, maar ook ’s ochtends, ’s middags en ‘s avonds. Om deze reden stellen wij hoge eisen aan de catering. De locaties doen hun uiterste best om een goede catering te verzorgen en zij houden graag rekening met dieetwensen.

Bereikbaarheid

Elke locatie moet goed bereikbaar zijn, zowel met OV als met de auto of fiets. Daarom selecteren wij op ligging, aanwezigheid van NS-station en parkeergelegenheid.  Bovendien moet de locatie vanzelfsprekend makkelijk te vinden zijn.

Reiskosten

De gemaakte reis- en parkeerkosten vallen niet binnen de investeringskosten van de cursus en worden daarom niet vergoed door ICM. Informatie over parkeren en bereikbaarheid kun je vinden op de website van de locatie.

Waar?

Hieronder vind je een overzicht van steden waar ICM haar trainingen en opleidingen aanbiedt. Na inschrijving krijg je van ons de definitieve adresgegevens en routebeschrijving naar jouw opleidingslocatie. Dit maken we zo’n twee weken voor aanvang van de opleiding of training bekend.

Steden