In hartje Utrecht ligt La Vie Meeting Center Utrecht. Deze locatie biedt alles wat nodig is voor een prettige bijeenkomst van je training of opleiding, van gratis Wi-Fi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering. Daarnaast heeft het restaurant op de 6e etage een prachtig uitzicht over de binnenstad van Utrecht.

Kom je met het openbaar vervoer?
La Vie Meeting Center is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal kun je lopend naar La Vie. Looproute: Vanaf Utrecht Centraal Station volg je de borden ‘Centrumzijde’ en daarna loop je door Winkelcentrum Hoog Catharijne richting ‘Vredenburg’. Steek het Vredenburgplein schuin over. La Vie Utrecht is gevestigd in hetzelfde pand als de Bijenkorf. Neem één van de twee entrees ‘Kantorenpand La Vie’ naast de ingang van de Bijenkorf en neem vervolgens de lift naar de 4e etage waar de receptie van La Vie zich bevindt. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Wij adviseren het drukke centrum van Utrecht te vermijden met de auto. Mocht je toch met de auto komen, maak dan gebruik van parkeergarage La Vie. Voor een gereduceerd tarief kun je een uitrijkaart krijgen bij de receptie van La Vie Meeting Center.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:
https://www.lavieutrecht.nl/

1,5 meter beleid
Om de veiligheid van jou en de medewerkers van La Vie te garanderen heeft La Vie de Meeting Hygienics geïmplementeerd; een hygiëneformule die volledig aansluit op de geldende RIVM- en overheidsmaatregelen en waarmee ze zorg dragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo zijn de locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren ze contactpunten de hele dag door en zijn er aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment en manier van serveren/presenteren. De aangestelde Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Wil je meer informatie en een video over de Meeting Hygienics, dan verwijzen wij je graag door naar de locatiewebsite van La Vie Meeting Center Utrecht.

Bezoekadres

Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

Routebeschrijving