In hartje Utrecht ligt La Vie Meeting Center Utrecht. Deze locatie biedt alles wat nodig is voor een prettige bijeenkomst van je training of opleiding, van gratis Wi-Fi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering. Daarnaast heeft het restaurant op de 6e etage een prachtig uitzicht over de binnenstad van Utrecht.

Kom je met het openbaar vervoer?
La Vie Meeting Center is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal kun je lopend naar La Vie. Looproute: Vanaf Utrecht Centraal Station volg je de borden ‘Centrumzijde’ en daarna loop je door Winkelcentrum Hoog Catharijne richting ‘Vredenburg’. Steek het Vredenburgplein schuin over. La Vie Utrecht is gevestigd in hetzelfde pand als de Bijenkorf. Neem één van de twee entrees ‘Kantorenpand La Vie’ naast de ingang van de Bijenkorf en neem vervolgens de lift naar de 4e etage waar de receptie van La Vie zich bevindt. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Wij adviseren het drukke centrum van Utrecht te vermijden met de auto. Mocht je toch met de auto komen, maak dan gebruik van parkeergarage La Vie. Per auto volg je de borden Utrecht Centrum en Parkeergarage La Vie. Voer het volgende adres in op je navigatiesysteem: Rozenstraat 1, 3511 BS Utrecht. Voor een rechtstreekse doorgang naar La Vie Utrecht kun je op parkeerniveau 14 parkeren. Uitrijkaarten zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij de receptie.

Voor meer informatie over de locatie en de routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://www.lavieutrecht.nl/contact/bezoekersinformatie/

Bezoekadres

Lange Viestraat 351
3511 BK

Routebeschrijving