BCN Zwolle beschikt over 23 modern en stijlvol ingerichte lesruimtes en een eigen restaurant voor lunch. Op iedere etage is een sfeervolle coffee lounge, ideaal voor de pauzes.

Kom je met het openbaar vervoer?
BCN Zwolle bevindt zich pal naast het centraal station van Zwolle, aan de achterzijde (zuidzijde). We raden je dan ook aan met de trein te komen. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Er is ruime (betaalde) parkeergelegenheid op loopafstand. De volgende parkings zijn op loopafstand van BCN Zwolle: Parkeergarage Lübeckplein: Hanzelaan 238 – Parkeergarage Pas de Deux: Hanzelaan 268 – Parkeerterrein Hanzelaan: Hanzelaan 300 – Parkeergarage Stationsplein: Westerlaan 4.

Tijdens kantooruren kunnen de parkeerplekken al snel bezet zijn. Wil je zeker zijn van een parkeerplek, dan kan je vooraf bij Parkeergarage Pas de Deux je plek reserveren via ParkBee: https://parkbee.com/nl/parkeergarage/hanzelaan.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:
https://www.bcn.nl/bcn-zwolle

1,5 meter beleid
BCN heeft maatregelen getrokken om voor haar gasten een veilige omgeving te creëren waar zij optimaal kunnen deelnemen aan hun bijeenkomst. Dit vraagt van jou als gast ook medewerking aan het protocol en de gedragsregels. Voor meer informatie over het 1,5 meter beleid bij BCN verwijzen we je graag naar: https://www.bcn.nl/corona-protocol

Bezoekadres

Lubeckplein 14-20
8017 JZ Zwolle

Routebeschrijving