Leonardo Hotel Breda City Center ligt in het sprankelende hart van het historische stadscentrum van Breda, op nog geen 10 minuten lopen van de Grote Markt. Het hotel bevindt zich in het voormalige postkantoor van Breda en is dus een unieke locatie voor een training of opleiding!

Kom je met het openbaar vervoer?
Leonardo Hotel Breda City Center is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer doordat deze locatie naast het centraal station van Breda gelegen is. Verlaat het station aan de centrumzijde en sla rechtsaf. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?
Leonardo Hotel Breda City Center is goed te bereiken met de auto. Je kunt je auto betaald parkeren op het parkeerterrein voor de deur van het hotel, of in de overdekte parkeergarage naast het hotel. Wanneer je besluit voor het hotel te parkeren, kun je dit het beste even melden bij de receptie.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen, verwijzen we je graag naar: https://www.leonardo-hotels.nl/the-hague/leonardo-royal-hotel-den-haag-promenade

Bezoekadres

Stationsplein 14
4811 BB

Routebeschrijving