The Green Meeting Center Arnhem is een locatie midden in Arnhem met een prachtig panoramisch uitzicht over Arnhem en omgeving. De locatie ligt pal naast station Arnhem en is voorzien van uitstekende faciliteiten.

Kom je met het openbaar vervoer?
The Green Meeting Center Arnhem is gevestigd pal naast het centraal station. De hoofdingang van het WTC-gebouw bevindt zich in de blauwe toren. We raden je dan ook aan met het openbaar vervoer te komen. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Je kunt betaald parkeren in Parkeergarage Centraal. Neem vanuit de garage de lift naar het WTC / kantorenplein. De hoofdingang van het WTC-gebouw bevindt zich in de blauwe toren.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: www.thegreenarnhem.nl

1,5 meter beleid
Om de veiligheid van jou en de medewerkers van The Green Arnhem te garanderen heeft The Green de Meeting Hygienics geïmplementeerd; een hygiëneformule die volledig aansluit op de geldende RIVM- en overheidsmaatregelen en waarmee ze zorg dragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo zijn de locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren ze contactpunten de hele dag door en zijn er aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment en manier van serveren/presenteren. De aangestelde Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Wil je meer informatie over de Meeting Hygienics, dan verwijzen wij je graag door naar de locatiewebsite van The Green Arnhem.

Bezoekadres

Nieuwe stationsstraat 10
6811 KS Arnhem

Routebeschrijving