De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle biedt grenzeloze mogelijkheden. De dertig zalen bieden alles wat je bijeenkomst nodig heeft, van gratis wifi en goede koffie tot vakkundig personeel en uitstekende catering.

Kom je met het openbaar vervoer?
Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door de ligging vlak naast station Zwolle. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is ook goed te bereiken met de auto. In vijf minuten ben je van de A28 bij de locatie. Parkeren kan bij de locatie tegen een aantrekkelijk tarief.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: http://www.nieuwebuitensocieteitzwolle.nl/

1,5 meter beleid
Om de veiligheid van jou en de medewerkers van de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle te garanderen heeft de Nieuwe Buitensociëteit de Meeting Hygienics geïmplementeerd; een hygiëneformule die volledig aansluit op de geldende RIVM- en overheidsmaatregelen en waarmee ze zorg dragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo zijn de locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren ze contactpunten de hele dag door en zijn er aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment en manier van serveren/presenteren. De aangestelde Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Wil je meer informatie over de Meeting Hygienics, dan verwijzen wij je graag door naar de locatiewebsite van de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

Bezoekadres

Stationsplein 1
8011 CW Zwolle

Routebeschrijving