Gardens Business Centre Oudlaen is een professionele trainingslocatie in Tuinwijk Utrecht. De locatie is gespecialiseerd in het organiseren van trainingen, zakelijke vergaderingen en congressen. Er zijn 14 ingerichte vergaderzalen met alle nodige faciliteiten.

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf centraal station neem je de bus bij bushalte Sint Jacobsstraat (450 meter lopen van het station). Via bus 3 richting Overvecht gaat er een rechtstreekse bus naar Gardens Business. Stap uit bij de halte Willem Dreeslaan. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?

De locatie is goed te bereiken vanaf de snelweg. Via afslag ‘Utrecht Veemarkt’ verlaat je de snelweg en blijf je richting Utrecht rijden. Aan het einde van de Kardinaal de Jongweg, voor de spoortunnel, sla je linksaf richting het centrum,. Aan de rechterzijde bevindt zich de locatie en via de rotonde bereik je de ingang.

De locatie beschikt over een parkeergarage met 200 gratis parkeerplekken. Indien de parkeergarage vol is, kun je betaald parkeren in de straten rondom de locatie of in de naastgelegen ParkBee parkeergarage.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://gardensbusinesscentres.nl/gardens-business-centre-oudlaen/

Bezoekadres

Oudlaan 4
3515 GA Utrecht

Routebeschrijving