Mercure Hotel
Den Haag Central

Mercure Hotel Den Haag Central is gesitueerd in het bruisende hart van Den Haag en is voorzien van moderne faciliteiten en een eigen restaurant en bar. Daarnaast hebben zij, bijzonder voor het centrum van Den Haag, een groot buitenterras.

Adres:
Spui 180
2511 BW Den Haag

Kom je met het openbaar vervoer?

Het Mercure Hotel Den Haag Central ligt vlakbij het centraal station van Den Haag. Vanaf het station is het slechts 5 minuten lopen naar het hotel. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?

Mercure Hotel Den Haag Central is ook te bereiken met de auto. Je kunt dan het beste (tegen betaling) parkeren in Q-park Centrum. Deze parkeergarage ligt op 3 minuten loopafstand van het hotel.

Routebeschrijving

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen, verwijzen we je graag naar: https://all.accor.com/hotel/1317/index.nl.shtml

Bezoekadres

Spui 180
2511 BW

Routebeschrijving

Duurzaamheid op locatie

Mercure Hotel Den Haag Central maakt veel weloverwogen keuzes als het neerkomt op duurzaamheid. Dit zie je terug in de hotelkamers maar ook in de vergaderruimtes.

Certificeringen
Mercure Hotel Den Haag Central beschikt over het Green Key Goud duurzaamheidskenmerk, wat staat voor duurzaam en maatschappelijk ondernemen.

Wist je dat…

… Men in het hotel op een milieuvriendelijke manier schoonmaakt?

… ze weloverwogen keuzes maken over biologische voeding en producten met een duurzaamheidslabel?

… Mercure Hotel Den Haag veel aandacht besteedt aan recyclen?