Met een prachtig uitzicht over Amsterdam biedt BCN Amsterdam Arena een mooie locatie voor een training of opleiding. Daarnaast beschikt het over een nieuw restaurant waar een heerlijke lunch wordt aangeboden. Kortom, een fijne trainingslocatie vlakbij het station. BCN Amsterdam Arena bevindt zich in Atlas Arena Complex, op de 5e etage.

Kom je met het openbaar vervoer?
BCN Amsterdam Arena bevindt zich op loopafstand van NS-station Bijlmer-Arena. Je verlaat het station en gaat linksaf (richting busstation). Je loopt parallel aan het spoor, steekt de grote weg over (Hoogoorddreef) en gaat vervolgens rechtsaf. De eerst volgende toegangsweg (links van je) leidt naar het Atlas Arena Complex. Gebouw Azië ligt achter aan de toegangsweg. Per trein kun je dus het beste reizen naar Bijlmer-Arena. Daarnaast vertrekken er ook metro’s vanaf dit station. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
BCN Amsterdam Arena heeft een vrijwel directe aansluiting op alle snelwegen rond Amsterdam.
Tegenover BCN Amsterdam Arena is een openbare parkeergarage Antarctica (P9). Bij de receptie van BCN kun je een parkeerkaart van P9 tegen gereduceerde tarief kopen. Van parkeergarage P10 beschikt BCN niet over uitrijkaarten. Een andere optie is een transferium P+R van de Johan Cruijff Arena op 5 minuten lopen, of de P+R Arena Transferium en de parkeergarage P10 op loopafstand van BCN Amsterdam Arena.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:
https://www.bcn.nl/bcn-amsterdam-arena

Bezoekadres

Hoogoorddreef 5
1101 BA Amsterdam

Routebeschrijving