Met een prachtig uitzicht over Amsterdam biedt BCN Amsterdam Arena een mooie locatie voor een training of opleiding. Daarnaast beschikt het over een nieuw restaurant waar een heerlijke lunch wordt aangeboden. Kortom, een fijne trainingslocatie vlakbij het station. BCN Amsterdam Arena bevindt zich in Atlas Arena Complex, op de 5e etage.

Kom je met het openbaar vervoer?
BCN Amsterdam Arena bevindt zich op loopafstand van treinstation Bijlmer-Arena. Je verlaat het station en gaat linksaf (richting busstation). Je loopt parallel aan het spoor, steekt de grote weg over (Hoogoorddreef) en gaat vervolgens rechtsaf. De eerst volgende toegangsweg (links van je) leidt naar het Atlas Arena Complex. Gebouw Azië ligt achter aan de toegangsweg. Daarnaast vertrekken er ook metro’s vanaf station Bijlmer-Arena. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?

BCN Amsterdam Arena heeft een vrijwel directe aansluiting op alle snelwegen rond Amsterdam. Tegenover BCN Amsterdam Arena is een openbare parkeergarage Antarctica (P9). Het adres van P9 is Hoogoorddreef 3. Een andere optie is parkeergarage P10 (adres: Herikerbergweg 288).

Let op: in de periode van 24 juli tot 4 maart 2024 vinden er renovatiewerkzaamheden plaats. Met het oog op de toekomst wordt de gehele benedenverdieping gemoderniseerd. Hierdoor is de begane grond en een deel van het voorgelegen terrein onbereikbaar.

De route vanaf zowel het station als parkeergarage Antarctica (P9) blijft onveranderd. Echter zal er ter hoogte van de parkeergarage-ingang onder het gebouw een mobiel gebouw geplaatst worden dat als tijdelijke receptie fungeert. Vanaf dit punt wordt duidelijk aangegeven hoe je via de parkeergarage het gebouw kan betreden en uiteindelijk via de lift op de 5e etage uitkomt, alwaar de BCN-receptie zich bevindt.

Cursisten zullen in de aangegeven periode géén of minimale geluidsoverlast ervaren van de renovatiewerkzaamheden.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:
https://www.bcn.nl/bcn-amsterdam-arena

Bezoekadres

Hoogoorddreef 5
1101 BA

Routebeschrijving