Offices For You
Breda

Bij Offices For You in Breda train je in een prachtig monumentaal pand. Vanuit de ontvangsthallen, door de klassieke gangen, word je geleid naar de moderne vergaderzalen. Het pand heeft een prachtige combinatie van oud en nieuw: zwaar en groots van buiten, licht en modern van binnen. Deze oude Oranjeboom-brouwerij maakt samen met een vleugje Brabantse gezelligheid een cursusdag echt bijzonder!

Adres:
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Kom je met het openbaar vervoer?

Deze locatie is uitstekend bereikbaar vanaf het Centraal Station Breda. Je loopt in 5 tot 10 minuten naar Office For You. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?

Het is niet mogelijk om te parkeren op de parkeerplaats van de locatie. Er zijn meerdere Q-parken in de buurt waar je betaald kan parkeren, waaronder Q-Park P+R Spoorstraat en Q-Park P+R Stationsweg.

Routebeschrijving

Voor meer informatie over Offices For You Breda en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://officesforyou.com/breda/

Bezoekadres

Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Routebeschrijving

Duurzaamheid op locatie

Offices For You Breda zit in een monumentaal pand. Dit betekent dat zij niet zomaar veranderingen mogen aanbrengen aan het pand. Toch besteden zij op hun manier ook aandacht aan duurzaamheid.

Wist je dat…

… Offices For You pennen van gerecyclede materialen aanbiedt in de meeting rooms?

… Ze afval scheiden en energie besparen waar mogelijk?