Aristo Amsterdam is een aangename trainingslocatie net buiten de hectiek van de drukke binnenstad van Amsterdam. Aristo Amsterdam biedt diverse zalen aan met uitstekende faciliteiten. Bovendien is Aristo Amsterdam zeer goed bereikbaar.

Kom je met het openbaar vervoer?

Met de trein reis je het gemakkelijkst naar NS Station Amsterdam Sloterdijk. Neem vervolgens uitgang Changiweg. Je vindt Aristo Amsterdam aan je rechterhand. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?

Aristo Amsterdam is goed te bereiken met de auto. Je kunt gemakkelijk en betaalbaar parkeren in parkeergarage Aristo Amsterdam. Een alternatief is P+R Sloterdijk achter station Amsterdam Sloterdijk.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://aristo.nl/aristo-amsterdam/

1,5 meter beleid
Aristo Accommodaties voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM om verantwoord – op 1,5 meter afstand – elkaar te ontmoeten voor trainingen en bijeenkomsten tot 30 personen per ruimte: social distance proof vergaderen en trainen. Op de website staat een digitale Placemat afgebeeld met de belangrijkste maatregelen en veiligheidsinstructies. Aristo adviseert om dit voorafgaand jouw bezoek goed door te lezen. Voor meer informatie over het 1,5 meter beleid en bij Aristo en de digitale placemat, verwijzen we je graag naar: https://aristo.nl/veilig-samenkomen-bij-aristo-meeting-center/

Bezoekadres

Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam

Routebeschrijving