Mitland Meetings

Mitland Meetings is een rustig gelegen 4-sterren hotel aan de rand van Utrecht. Het is een echt familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat! Gelegen aan het water met uitzicht op het oude Fort de Bilt is het een prachtige locatie voor een training of opleiding.

Adres:
Ariënslaan 1
3573 PT Utrecht

Kom je met het openbaar vervoer?

Mitland Meetings is goed te bereiken met het openbaar vervoer: verschillende buslijnen vertrekken vanaf Utrecht Centraal richting de locatie. Vanaf de bushalte is het ongeveer 8 minuten lopen. Je kunt ook de OV-fiets pakken vanaf het Centraal Station Utrecht. Reken dan op ongeveer 12 minuten beweging en frisse lucht voordat je er bent. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?

Door de strategische ligging aan de belangrijkste uitvalswegen is Mitland Meetings ook uitstekend bereikbaar met de auto. Daarnaast kan er tegen een zeer voordelig tarief worden geparkeerd op het terrein van het hotel. Er wordt aangeraden om tijdens één van de pauzes je uitrijkaart te valideren en betalen.

Routebeschrijving

Voor meer informatie over Mitland Meetings en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://mitlandmeetings.nl/

Bezoekadres

Ariënslaan 1
3573 PT

Routebeschrijving

Duurzaamheid op locatie

Bij Mitland Meetings zijn de duurzaamheidsinspanningen op elke hoek van de locatie zichtbaar. Zo hebben ze al sinds 2012 een certificering voor duurzaam ondernemen.

Certificeringen
Mitland Meetings beschikt over het Green Key Goud duurzaamheidskenmerk, wat staat voor duurzaam en maatschappelijk ondernemen.

Wist je dat…

… Mitland Meetings groene daken heeft met sedum? Dat zijn vetplantjes die zorgen voor een natuurlijke isolatie.

… er een speciale put is voor organisch afval dat biogas opwekt?

… Mitland Meetings gebruikt maakt van mooie initiatieven zoals The Good Roll en koffie van de Koffiejongens?

… het hotel 464 zonnepanelen heeft geïnstalleerd en vier laadpalen voor acht elektrische auto’s heeft geplaatst?