Om- en bijscholing werknemers en werkzoekenden
ICM helpt je groeien

Beste Opleider van Nederland

Terug

Wil je als professional aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt? Wil je de overstap maken naar een nieuwe functie? Of ben je je baan verloren en sta je te popelen om weer aan de slag te gaan?

Hieronder vind je de mogelijkheden voor omscholing en bijscholing per beroepsgroep of bekijk alle kansrijke beroepen in één overzicht.

Geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm

Subsidies & fiscale regelingen

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse mogelijkheden voor subsidies en belastingaftrek. Hierdoor kun je een aanzienlijk voordeel ontvangen.

Bekijk alle financiële voordelen

Succesvol solliciteren

Je hebt je ideale vacature gevonden. Maar hoe laat je zien dat jij de kwaliteiten in huis hebt die ze zoeken? Hoe stel je ook alweer een motivatiebrief op? En hoe laat je jezelf van je beste kant zien tijdens een sollicitatiegesprek?

We stelden een persoonlijk traject op om je hierbij te ondersteunen: Succesvol Solliciteren. Schrijf je je hiervoor in, dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om je traject te organiseren. Tijdens het traject begeleidt een HR-professional je bij het opstellen van je cv tot en met het voeren van een sollicitatiegesprek.

Persoonlijk traject: Succesvol Solliciteren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Persoonlijke begeleiding