Leiderschap en Management

In alle management trainingen van ICM staat de koppeling tussen theorie en praktijk centraal waardoor je het geleerde direct in je werk kunt toepassen.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Online leren bij ICM

Veel van onze cursussen bieden we nu ook geheel online aan in de Virtual Classroom.

Meer informatie

Courses in English

ICM biedt je de mogelijkheid om twee cursussen in één pakket te volgen. Dit levert je een kostenvoordeel op. Bekijk hier welke pakketten we aanbieden.

Categorie informatie Leiderschap en Management

Management opleidingen

In de categorie Management vind je kwalitatieve opleidingen die een optimale bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de beginnende, gevorderde en ervaren manager.

Beweeg je je als uitvoerend leidinggevende tussen het hoger management en je teamleden? Kies dan voor de Middle Management opleiding, waarin je alles leert over organisatie en management en over communicatie en samenwerking. Ben je een ervaren manager en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van strategie en beleid? Dan is de Hoger Management opleiding een geschikte opleiding voor jou. Werk je in de zorg? Kies dan voor de management opleidingen op het gebied van zorg en welzijn.

Middels de Post-HBO Bedrijfskunde opleiding leg je een brede bedrijfskundige basis en ontwikkel je je in jouw functie. Je kiest onderwerpen die voor je relevant zijn, verzamelt kennis en past deze door praktijkopdrachten meteen toe in jouw eigen praktijk.

In de veelzijdige en praktische Kwaliteitsmanagement opleiding krijg je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als kwaliteitsmanager optimaal te functioneren. Als ambitieuze young professional is het intensieve ICM Young Professional Excellence Programme het opstapje om jezelf nóg sneller te ontwikkelen in de rol van leidinggevende. Wil je als leidinggevende niet alleen resultaatgericht werken, maar ook jouw medewerkers coachen? Kies dan voor de opleiding Coachend Leidinggeven in 6 maanden.

Management trainingen

Werk je als beginnende, gevorderde of ervaren leidinggevende? Wil je jouw kwaliteiten naar een hoger niveau brengen? Ben je op zoek naar verdieping van jouw kennis? Of wil je graag jouw vaardigheden uitbreiden om jouw functie nóg beter uit te kunnen oefenen? De trainingen in de categorie Management bieden voor elke fase in jouw carrière een passend traject. Verbeter jouw leidinggevende vaardigheden in de training Praktisch LeidinggevenCoachend Leidinggeven of Leidinggeven voor Gevorderden.

 

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.