Leiderschap en Management

In alle management trainingen van ICM staat de koppeling tussen theorie en praktijk centraal waardoor u het geleerde direct in uw eigen werk kunt toepassen.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Leiderschapsprogramma’s

Persoonlijke ontwikkeling

Teamontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Categorie informatie Leiderschap en Management

Management opleidingen

In de categorie Management vindt u kwalitatieve opleidingen die een optimale bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de beginnende, gevorderde en ervaren manager.

Beweegt u zich als uitvoerend leidinggevende tussen het hoger management en uw teamleden? Kies dan voor de Middle Management opleiding, waarin u leert alles over organisatie en management en over communicatie en samenwerking. Bent u ervaren manager en wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van strategie en beleid? Dan is de Hoger Management opleiding een geschikte opleiding voor u. Werkt u in de zorg? Kies dan voor de management opleidingen op het gebied van zorg en welzijn.

Middels de Post-HBO Bedrijfskunde opleiding legt u een brede bedrijfskundige basis en  ontwikkelt u zich in uw functie. U kiest onderwerpen die voor u relevant zijn, verzamelt kennis en past deze door praktijkopdrachten meteen toe in uw eigen praktijk.

In de veelzijdige en praktische Kwaliteitsmanagement opleiding krijgt u alle kennis en vaardigheden die u nodig heeft om als kwaliteitsmanager optimaal te functioneren. Als ambitieuze young professional is het intensieve ICM Young Professional Excellence programme het opstapje om uzelf nóg sneller te ontwikkelen in de rol van leidinggevende. Wilt u als leidinggevende niet alleen resultaatgericht werken, maar ook uw medewerkers coachen? Kies dan voor de opleiding Coachend leidinggeven in 6 maanden.

Management trainingen

Werkt u als beginnende, gevorderde of ervaren leidinggevende? Wilt u uw kwaliteiten naar een hoger niveau brengen? Bent u op zoek naar verdieping van uw kennis? Of wilt u graag uw vaardigheden uitbreiden om uw functie nóg beter uit te kunnen oefenen? De trainingen in de categorie Management bieden voor elke fase in uw carrière een passend traject. Verbeter uw leidinggevende vaardigheden in de training Praktisch leidinggevenCoachend leidinggeven of Leidinggeven voor gevorderden.

 

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij uw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kunt u terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Aanvraag bellen

Wilt u liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier uw gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.