Zorgmanagement opleidingen

Zorgmanagement

In de categorie Zorgmanagement vind je kwalitatieve opleidingen die een optimale bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de zorgmanager.

Beste Opleider van Nederland 2023

Vrijblijvend advies

Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact met ze op.

Persoonlijke intake

Weten welke cursus bij jou past? Doe een Persoonlijke intake.

Brochure

Vraag onze brochure(s) aan en ontvang deze direct in je mail!

Vraag nu aan

of

Wat wij nog meer aanbieden

Incompany

ICM biedt alle cursussen ook Incompany aan.

Online Campus

Meer inspiratie? Je vindt het op de online campus.

Veelgestelde vragen

Meer over ICM
  • Kies je voor de opleiding Middle Management voor Zorg en Welzijn, dan leer je alles over organisatie en management en over communicatie en samenwerking. Je krijgt scherper inzicht in je rol en verantwoordelijkheden en leert hoe je je werkzaamheden effectiever en doelgerichter organiseert. De opleiding richt zich specifiek op de manager binnen de zorg- en welzijnssector.

  • Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van strategie en beleid? Dan is de Hoger Management voor Zorg en Welzijn-opleiding geschikt voor je. In onze opleiding staat de praktijk van zorg- en welzijnsorganisaties centraal en word je begeleid door een ervaren docent met waardevolle praktijkervaring in de zorg- en welzijnssector.

  • Andere relevante trainingen die kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling als zorgmanager zijn Coachen van Teams, Coachend Leidinggeven, en Klant- en Servicegericht werken.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.

Online Campus

Meer inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling vind je op de ICM Campus.