Zorgmanagement

In de categorie Zorgmanagement vind je kwalitatieve opleidingen die een optimale bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de zorgmanager.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Zorgmanagement

In de categorie Zorgmanagement vind je kwalitatieve opleidingen die een optimale bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de zorgmanager.

Kies je voor de opleiding Middle Management voor Zorg en Welzijn, dan leer je alles over organisatie en management en over communicatie en samenwerking. Je krijgt scherper inzicht in je rol en verantwoordelijkheden en leert hoe je je werkzaamheden effectiever en doelgerichter organiseert. De opleiding richt zich specifiek op de manager binnen de zorg- en welzijnssector.

Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van strategie en beleid? Dan is de Hoger Management voor Zorg en Welzijn-opleiding geschikt voor je. In onze opleiding staat de praktijk van zorg- en welzijnsorganisaties centraal en word je begeleid door een ervaren docent met waardevolle praktijkervaring in de zorg- en welzijnssector.

Daarnaast bieden we de opleiding Project Management voor Zorg en Welzijn aan voor iedereen die binnen de zorg- en welzijnssector in projectverband werkt en projectverantwoordelijkheid draagt. Je leert in deze opleiding hoe je succesvol projectmatig werkt, een professioneel projectplan opstelt en projectrisico’s en de voortgang van projecten zorgvuldig managet.

Andere relevante trainingen die kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling als zorgmanager zijn Coachen van Teams, Coachend Leidinggeven, Werken met Zelfsturende Teams en Klant- en Servicegericht werken.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Vandaag vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Onze trainers

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

"ICM is de hoogst beoordeelde opleider van Nederland."

NIDAP opleidingenonderzoek