Zorgmanagement

In de categorie Zorgmanagement vindt u kwalitatieve opleidingen die een optimale bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de zorgmanager.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Trainingen (3)

Opleidingen (2)

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

Zorgmanagement

Wilt u zich verder ontwikkelen als zorgmanager, kies dan voor de ICM Zorgmanagementopleiding. In deze opleiding worden alle thema’s van nu op het gebied van zorgmanagement behandeld. U leert alles over uw eigen leiderschapsstijl, werken met (zelfsturende) teams in de zorg, omgaan met veranderingen en sturen op kwaliteit.

Kiest u voor de opleiding Middle Management voor Zorg en Welzijn, dan leert u alles over organisatie en management en over communicatie en samenwerking. Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van strategie en beleid? Dan is de Hoger Management voor Zorg en Welzijn-opleiding geschikt voor u. In onze opleiding staat de praktijk van zorg- en welzijnsorganisaties centraal en wordt u begeleid door een ervaren docent met waardevolle praktijkervaring in de zorg- en welzijnssector.

Specialisaties

Bent u geïnteresseerd in een specifiek thema of richt u zich voornamelijk op financieel management, klantgerichtheid of logistiek? Volg dan een van de waardevolle specialisaties Financieel Management in de Zorg, Specialisatie Klantgericht Werken in de Zorg of Specialisatie Logistiek Management in de Zorg.