Hotel Haarhuis

Hotel Haarhuis is een karaktervol hotel gelegen midden in het centrum van Arnhem tegenover het centraal station. Dit 4-sterren hotel in Arnhem is de ideale uitvalsbasis voor het bijwonen van een compleet verzorgde training of opleiding.

Adres:
Stationsplein 1
6811 KG Arnhem

Kom je met het openbaar vervoer?

Hotel Haarhuis is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het centraal station van Arnhem ligt tegenover het hotel. We raden je dan ook aan met het openbaar vervoer te komen. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292.nl!

Kom je met de auto?

Hotel Haarhuis is goed te bereiken met de auto. Je kunt parkeren in ‘Parkeergarage Centraal’. Deze ondergrondse parkeergarage ligt voor Hotel Haarhuis en beschikt over meer dan duizend parkeerplaatsen. Meer informatie over de parkeerkosten vind je hier.

Routebeschrijving

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://hotelhaarhuis.nl/nl

Bezoekadres

Stationsplein 1
6811 KG

Routebeschrijving

Duurzaamheid op locatie

Hotel Haarhuis streeft ernaar om een groenere en meer verantwoorde manier van vergaderen te faciliteren. Om dit tot uiting te brengen, werkt de locatie mee aan verschillende duurzame initiatieven om bijvoorbeeld voedselverspilling tegen te gaan.

Certificeringen

Hotel Haarhuis beschikt over het Green Key Goud duurzaamheidskenmerk, wat staat voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wist je dat…

… Hotel Haarhuis een eigen Vertical Farm heeft? Op deze locatie kun je midden in de stad tot rust komen tussen het groen.

… Hotel Haarhuis samenwerkt met het restaurant LOCALS? Dit restaurant gebruikt ingrediënten van eigen kas of van lokale leveranciers en houdt rekening met voedselverspilling.

… Hotel Haarhuis voor elke tien cursisten die bij hen een training volgen, een boom plant in samenwerking met Trees for All? Zo compenseert de locatie haar CO2 uitstoot.