Best Western Plus Hotel Haarhuis is een karaktervol hotel gelegen midden in het centrum van Arnhem tegenover het centraal station. Dit 4-sterren hotel in Arnhem is de ideale uitvalsbasis voor het bijwonen van een compleet verzorgde training of opleiding.

Kom je met het openbaar vervoer?
Best Western Plus Hotel Haarhuis is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het centraal station van Arnhem ligt tegenover het hotel. Vanaf het station dien je de borden ‘Exit Centrum’ te volgen. Wanneer je bij de uitgang van het station bent aangekomen, bevindt het hotel zich aan de andere kant van de straat. We raden je dan ook aan met het openbaar vervoer te komen. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Best Western Plus Hotel Haarhuis is goed te bereiken met de auto. Je kunt parkeren in ‘Parkeergarage Centraal’. Deze ondergrondse parkeergarage ligt voor Best Western Plus Hotel Haarhuis en beschikt over meer dan duizend parkeerplaatsen.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://www.hotelhaarhuis.nl/nl/

1,5 meter beleid
Hotel Haarhuis heeft maatregelen getroffen om de veiligheid van hun gasten en medewerkers te waarborgen. Voor meer informatie over het 1,5 meter beleid verwijzen we je graag naar: https://hotelhaarhuis.nl/nl/covid-19-nieuws

Bezoekadres

Stationsplein 1
6811 KG Arnhem

Routebeschrijving