Hotel Haarhuis is een karaktervol hotel gelegen middenin het centrum van Arnhem, tegenover het centraal station. Dit viersterren hotel in Arnhem is de ideale uitvalsbasis voor een dagje shoppen en sightseeing in Arnhem, fietsen of wandelen op de Veluwe of voor het bijwonen van een compleet verzorgde vergadering of bijeenkomst. Begin of sluit uw dag af met een bezoekje aan het restaurant in Arnhem. U bent van harte welkom!

Te bereiken per Auto
Direct naar het parkeerterrein van BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis
Komt u met de auto dan kunt u achter het hotel parkeren. Hier is een klein aantal parkeerplaatsen, deze kunnen echter niet gereserveerd/gegarandeerd worden. Hier betaalt u € 15,00 per dag.
GPS adres: Coehoornstraat (tegenover nummer 8), 6811 LA Arnhem

Parkeergarage Centraal
Een andere mogelijkheid is parkeren in Parkeergarage Centraal. Deze ondergrondse parkeergarage ligt voor BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis en beschikt over 1.035 plaatsen. U kunt het beste parkeren in de vakken met de toevoeging A of B. Bij Parkeergarage Centraal betaalt u € 0,41 per 10 min. tussen 06:00 – 18:00 uur. € 0,50 per uur tussen 18:00 – 06:00 uur. Maximale dagtarief € 15,- per dag. Uitrijkaarten á € 15,- zijn beschikbaar bij de receptie. Voor de kortste loopafstand naar het hotel parkeert u het best op een plek in de buurt van uitgang Willemstunnel/centrum.

Bezoekadres

Stationsplein 1
6811 KG Arnhem

Routebeschrijving