Coachen als beroep

Coaching is een verantwoordelijk, boeiend en inspirerend vak. Om je vak op een professionele wijze uit te voeren is het belangrijk dat je jezelf steeds blijft ontwikkelen.

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Online leren bij ICM

Veel van onze cursussen bieden we nu ook geheel online aan in de Virtual Classroom.

Meer informatie

Specialisatiedagen

Wil je oefenen met een specifieke coachingsvaardigheid of -techniek?  In deze specialisatiedagen oefen je doelgericht om een vaardigheid of techniek onder de knie te krijgen en met vertrouwen toe te passen in de praktijk.

Courses in English

ICM biedt je de mogelijkheid om twee cursussen in één pakket te volgen. Dit levert je een kostenvoordeel op. Bekijk hier welke pakketten we aanbieden.

Coachen als beroep Opleidingen

De opleidingen binnen de categorie ‘Coachen als beroep’, richten zich op een ieder die zich als professioneel coach of mediator verder wil ontwikkelen. Als coach of mediator lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen. Dit maakt coaching een verantwoordelijk, boeiend en inspirerend vak. Om op professionele wijze coachings- of mediationtrajecten te verzorgen, is het belangrijk dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen.

Op het gebied van coaching, biedt ICM je de ICM Coachingsopleiding. In deze opleiding maak je in 5 maanden kennis met alle facetten van het coachingsvak. Je  ontwikkelt inzicht en vaardigheden op het gebied van onder andere jouw persoonlijke coachingskwaliteiten, diverse coachingstechnieken en –instrumenten en hoe je om kunt gaan met weerstanden. De ICM Coachingsopleiding is geaccrediteerd door De Nederlandse Orde van Beroepcoaches (NOBCO).

Ben je geïnteresseerd het mediationvak, dan is de ICM Mediation opleiding geschikt voor jou. Deze opleiding is geaccrediteerd door het Nederlands Mediation Instituut (NMI) en geeft je een uitgebreid overzicht van alle aspecten van mediation. Je ontwikkelt je om organisaties en mensen te begeleiden bij conflictsituaties, spanningen en geschillen.

Coachen als beroep Trainingen

Naast de opleidingen binnen de categorie Coachen als Beroep biedt ICM ook diverste trainingen aan in dit vakgebied. In de praktijkgerichte training Coachingstechnieken- en instrumenten en in de training Effectief omgaan met weerstanden, ontwikkel je zeer gericht jouw coachingsvaardigheden naar een professioneel niveau.

Op het gebied van Mediation biedt ICM de training Mediationtechnieken- en instrumenten aan. In twee dagen krijg je met deze training inzicht in jouw natuurlijke kracht als mediator en breng je jouw mediationkwaliteiten naar een hoger niveau.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.