Coachen als beroep

Coaching is een verantwoordelijk, boeiend en inspirerend vak. Om uw vak op een professionele wijze uit te voeren is het belangrijk dat u zichzelf steeds blijft ontwikkelen.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Opleidingen

Trainingen

Pakketten

ICM biedt u de mogelijkheid om de ICM Coachingsopleiding en een specialisatie als 1 pakket te behalen. Dit levert u een kostenvoordeel op dat, afhankelijk van welke combinatie u kiest, kan oplopen tot € 295,-. We bieden de volgende pakketten aan:

Learning Meetups

De Learning Meetups zijn vervolgworkshops voor oud-cursisten van de ICM Coachingsopleiding en de ICM Trainersopleiding. In drie uur krijgt u nieuwe inzichten, inspiratie én praktische handvatten rondom één van onderstaande thema’s.

Coachen als beroep Opleidingen

De opleidingen binnen de categorie ‘Coachen als beroep’, richten zich op een ieder die zich als professioneel coach of mediator verder wil ontwikkelen. Als coach of mediator lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen. Dit maakt coaching een verantwoordelijk, boeiend en inspirerend vak. Om op professionele wijze coachings- of mediationtrajecten te verzorgen, is het belangrijk dat u zichzelf voortdurend blijft ontwikkelen.

Op het gebied van coaching, biedt ICM u de ICM Coachingsopleiding. In deze opleiding maakt u in 5 maanden kennis met alle facetten van het coachingsvak. U ontwikkelt inzicht en vaardigheden op het gebied van onder andere uw persoonlijke coachingskwaliteiten, diverse coachingstechnieken en –instrumenten en hoe u om kunt gaan met weerstanden. De ICM Coachingsopleiding is geaccrediteerd door De Nederlandse Orde van Beroepcoaches (NOBCO).

Bent u geïnteresseerd het mediationvak, dan is de ICM Mediation opleiding geschikt voor u. Deze opleiding is geaccrediteerd door het Nederlands Mediation Instituut (NMI) en geeft u een uitgebreid overzicht van alle aspecten van mediation. U ontwikkelt zich om organisaties en mensen te begeleiden bij conflictsituaties, spanningen en geschillen.

Coachen als beroep Trainingen

Naast de opleidingen binnen de categorie Coachen als Beroep biedt ICM ook diverste trainingen aan in dit vakgebied. In de praktijkgerichte training Coachingstechnieken- en instrumenten en in de training Effectief omgaan met weerstanden, ontwikkelt u zeer gericht uw coachingsvaardigheden naar een professioneel niveau.

Op het gebied van Mediation biedt ICM de training Mediationtechnieken- en instrumenten aan. In twee dagen krijgt u met deze trainin inzicht in uw natuurlijk kracht als mediator en brengt uw mediation kwaliteiten naar een hoger niveau.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij uw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kunt u terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Aanvraag bellen

Wilt u liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier uw gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.