BCN Utrecht Daltonlaan is een moderne en centraal gelegen locatie met 28 multifunctionele zalen. Door de gunstige ligging nabij de A27 en A28 is BCN Utrecht uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Bij BCN Utrecht Daltonlaan kun je gratis parkeren, op of vlakbij hun eigen terrein. Klik hier voor de parkeermogelijkheden en looproute bij BCN Utrecht (Daltonlaan).

Wijziging parkeervoorziening

De volgende wijziging geldt vanaf begin september. Bij het binnenrijden van onze parkeervoorzieningen P1 t/m P3 wordt er een parkeerkaart uitgegeven bij de slagboom. Onze gasten kunnen de gehele dag de parkeerkaart gratis laten afwaarderen bij de receptie op Daltonlaan 100.

BCN Utrecht Daltonlaan heeft een ruim aanbod aan zalen en faciliteiten. De diverse etages zijn voorzien van ruime sfeervolle Coffee Lounges, ook ideaal als break out ruimte. Alle zalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Naast diverse multifunctionele zalen beschikt BCN Utrecht Daltonlaan over kleinere gespreksruimtes voor bijvoorbeeld mondelinge examens, scriptieverdedigingen en sollicitatietrainingen. BCN Utrecht Daltonlaan beschikt over een eigen restaurant, waar u dagelijks gebruik kunt maken van een overheerlijke lunch of diner.

Bezoekadres

Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

Routebeschrijving