Mercure Hotel
Zwolle

Mercure Zwolle Hotel beschikt over 16 lesruimtes en is een van de grootste vergaderlocaties in Zwolle. De locatie is een 4-sterren hotel en heeft een gezellig Proeflokaal om na een intensieve lesdag nog een drankje en een hapje te doen.

Adres:
Hertsenbergweg 1
8041 BA Zwolle

Kom je met openbaar vervoer?

Vanaf station Zwolle gaat er een rechtstreekse bus naar bushalte Voorsterpoort. Vanaf hier is het nog tien minuutjes lopen naar de locatie. Je kan ook de OV-fiets pakken vanaf station Zwolle. Dan sta je binnen 11 minuten voor de ingang van het hotel. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292.nl!

Kom je met de auto?

De locatie is gelegen vlak bij de snelweg A28. Neem vanaf de A28 afslag 18, Zwolle-Zuid. Op de rotonde volg je de borden richting Hasselt en hierna de borden naar het hotel.

Routebeschrijving

Voor meer informatie over de locatie en de routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar:  https://www.mercure-hotel-zwolle.nl/locatie-routebeschrijving/

Bezoekadres

Hertsenbergweg 1
8041 BA Zwolle

Routebeschrijving

Duurzaamheid op locatie

Mercure Hotel Zwolle streeft op verschillende vlakken naar vernieuwing en verduurzaming.

Certificeringen

Mercure Hotel Zwolle beschikt over het Green Key Goud duurzaamheidskenmerk, wat staat voor duurzaam en maatschappelijk ondernemen.

Wist je dat…

… Mecure Hotel Zwolle alleen producten gebruikt die een Ecolabel hebben en producten die plasticvrij zijn?

… het hotel een watertappunt van MadeBlue heeft? Dit initiatief zorgt ervoor dat bij elke liter water die getapt wordt, er 1000 liter schoon drinkwater wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden.

… ze over zijn gegaan op Dilmah thee en Lavazza omdat dit duurzamere producten zijn?