Aristo meeting center Utrecht CS is centraal gelegen met een flexibele inrichting en uitgebreide faciliteiten. De locatie is uitermate geschikt voor opleidingen en trainingen. Aristo meeting center Utrecht CS ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne.

Kom je met het openbaar vervoer?
Loop vanaf Utrecht CS via het nieuwe stationsplein de nieuwe hoofdingang van ‘Hoog Catharijne’ in. Dan ga je naar rechts en loop je langs de LUSH en Bruna. Na ca 120 meter is aan de linkerhand de ACTION na deze winkel vind je de kantooringang Janssoenborch. Daar ga je naar binnen en vind je de ‘bel’ van Aristo meeting center Utrecht CS, wij doen voor je open. Neem de trap of lift naar de tweede etage. Een filmpje van de looproute vind je hier.

Mocht je Aristo meeting center Utrecht CS niet kunnen vinden, neem dan telefonisch contact met ons op dan begeleiden wij je naar onze vestiging: telefoonnummer 088- 2301036. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Wij adviseren het drukke centrum van Utrecht te vermijden met de auto. Mocht je toch met de auto komen, dan kun je tegen een gereduceerd tarief parkeren bij InterParking Hoog Catherijne. De tarieven vind je hier en er zijn laadpalen beschikbaar. Let op: parkeerkaarten dien je hier 1 dag van tevoren te reserveren.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://aristo.nl/bereikbaarheid-utrechtcs/

Bezoekadres

Godebaldkwartier 357 Kantoren Janssoenborch
3511 DT

Routebeschrijving