Aristo meeting center
Utrecht Lunetten

Deze ruime en stijlvolle Aristo-locatie is gelegen aan de rand van Utrecht en daarmee perfect bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer (direct naast station Utrecht Lunetten). In 2022 heeft Aristo meeting center Utrecht Lunetten een complete make-over gekregen en voldoet daarmee volledig aan de eisen van een moderne trainingslocatie, met goede faciliteiten, uitstekende catering en een frisse uitstraling.

Adres:
Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht

Kom je met het openbaar vervoer?

Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, het station Utrecht Lunetten ligt namelijk op loopafstand. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?

Aristo meeting center Utrecht Lunetten is met de auto goed te bereiken aangezien het vrijwel direct aan de A27 en A12 ligt. Deze locatie heeft een eigen parkeerplaats (inclusief elektrisch laadpunt). Bij het inrijden ontvang je een ticket, die je aan het eind van de bijeenkomst kunt betalen bij de receptie. Daarnaast zijn er gratis parkeermogelijkheden tegenover het pand. Deze gratis parkeerplekken zijn echter beperkt wat maakt dat het soms zoeken is naar een parkeerplek. Mocht je met de auto willen komen, dan raden we je aan wat eerder te vertrekken.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: http://aristo.nl/aristo-utrecht/

Bezoekadres

Brennerbaan 150
3524 BN

Routebeschrijving

Duurzaamheid op locatie

Aristo meeting center Utrecht Lunetten hecht veel waarde aan duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De locatie brengt deze visie tot uiting aan de hand van verschillende duurzame initiatieven. Zo streeft Aristo naar zo min mogelijk afval, geen plastic en het bewust omgaan met energieverbruik.

Certificeringen

Deze Aristo-locatie beschikt over het Green Key Goud duurzaamheidskenmerk, wat staat voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wist je dat…

… Aristo proactief onderzoekt of het verantwoord is om op de rustige dagen of tijdens grote vakanties open te blijven? Dit om het energiegebruik zo bewust mogelijk in te zetten.

… de stoelen en prikborden bij Aristo gemaakt zijn van gerecyclede petflessen?

… Aristo enkel gebruik maakt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

… de Aristo restaurants veelal werken met bio- en streekproducten?