Mede door de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid is Aristo meeting center Utrecht Lunetten een geliefde accommodatie. Daarnaast biedt de locatie een uitstekende lunch en staat Aristo bekend om hun gastvrijheid.

Kom je met het openbaar vervoer?
Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, het station Utrecht Lunetten ligt namelijk op loopafstand. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Aristo meeting center Utrecht Lunetten is met de auto goed te bereiken aangezien het vrijwel direct aan de A27 en A12 ligt. Deze locatie heeft een eigen parkeerplaats (inclusief elektrisch laadpunt). Bij het inrijden ontvang je een ticket, die je aan het eind van de bijeenkomst kunt betalen bij de receptie. Daarnaast zijn er gratis parkeermogelijkheden tegenover het pand. Deze gratis parkeerplekken zijn echter beperkt wat maakt dat het soms zoeken is naar een parkeerplek. Mocht je met de auto willen komen, dan raden we je aan wat eerder te vertrekken.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: http://aristo.nl/aristo-utrecht/

Bezoekadres

Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht

Routebeschrijving