Planetarium Meeting Center Amsterdam is een trainingslocatie in het Amsterdamse Gaasperpark. De combinatie van de groene omgeving met de rust en ruimte van deze locatie maakt deze locatie uniek.

Kom je met het openbaar vervoer?
Planetarium Meeting Center Amsterdam is bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal per bus of metro. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
Planetarium Meeting Center Amsterdam beschikt over een eigen parkeerterrein waar je tegen betaling kunt parkeren. Het parkeerterrein bevindt zich direct na de slagboom aan de linkerzijde. Let op: het adres voor het navigatiesysteem is Loosdrechtdreef 3, Amsterdam.

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: http://www.planetariumamsterdam.nl/

1,5 meter beleid
Om de veiligheid van jou en de medewerkers van Planetarium Amsterdam te garanderen heeft het Planetarium de Meeting Hygienics geïmplementeerd; een hygiëneformule die volledig aansluit op de geldende RIVM- en overheidsmaatregelen en waarmee ze zorg dragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo zijn de locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren ze contactpunten de hele dag door en zijn er aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment en manier van serveren/presenteren. De aangestelde Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Wil je meer informatie over de Meeting Hygienics, dan verwijzen wij je graag door naar de locatiewebsite van Planetarium Amsterdam.

Bezoekadres

Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam

Routebeschrijving