Fletcher Hotel-Restaurant
Heidehof

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof heeft een gunstige ligging en is daarmee een prettige trainingslocatie in Friesland. Het hotel beschikt over zes multifunctionele vergaderzalen en heeft een enthousiast team dat voor je klaarstaat.

Adres:
Golflaan 1
8445 SR Heerenveen

Kom je met het openbaar vervoer?

Het hotel is goed te bereiken met de bus vanaf het centraal station in Heerenveen. Je kan er ook voor kiezen om de OV-fiets te pakken. Het is een klein kwartier fietsen naar het hotel. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl.

Kom je met de auto?

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof is goed te bereiken met de auto. Op het terrein van het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken.

Routebeschrijving

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://www.hotelheidehof.nl

Bezoekadres

Golflaan 1
8445 SR

Routebeschrijving

Duurzaamheid op locatie

Fletcher maakt weloverwogen keuzes als het neerkomt op duurzaam en sociaal ondernemen. Elk Fletcher Hotel volgt de richtlijnen op zowel het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als Erkende Maatregelenlijst energiebesparing (EML).

Wist je dat…

… Fletcher Hotels gebruikmaken van weersafhankelijke cv-installaties? Hierdoor wordt de temperatuur van het cv-water afgestemd op de actuele buitentemperatuur.

… de Fletcher Hotels intern een eigen marktplaats hebben? Op dit platform kan elk hotel producten of apparatuur die overbodig zijn geworden gratis aanbieden aan een ander Fletcher hotel.

… Fletcher Hotels ook erg actief zijn op het gebied van afvalvermindering? Zo wordt het afval zo veel mogelijk hergebruikt, teruggestuurd naar de leverancier of gescheiden. Regelmatig doneren ze toners en cartridges aan een goed doel, bijvoorbeeld Stichting AAP.