MSP® Foundation en MSP® Practitioner

ICM biedt je de mogelijkheid om MSP® Foundation en MSP® Practitioner in één pakket te behalen. Je hebt een voordeel van €225,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Je start met MSP® Foundation en aansluitend hierop start je met MSP® Practitioner. Om het MSP Practitioner-diploma te behalen, dien je in het bezit te zijn van het MSP Foundation-diploma.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Kies zelf of je de examens in het Nederlands of in het Engels maakt
  • Internationaal geaccrediteerde diploma’s MSP® Foundation en MSP® Practitioner

MSP® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. Het Swirl logo™ is een handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Doelgroep

Deze opleidingen zijn geschikt voor programmabestuurders, programmamanagers, projectmanagers en anderen die een rol spelen in de besturing en uitvoering van een programma of deze in de toekomst willen vervullen. Daarnaast wil je je graag certificeren.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Intake | Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal tijdens de cursussen. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst geef je in een schriftelijk intakeformulier aan wat jouw leerdoelen, wensen en verwachtingen zijn.

Ervaren trainers | De opleidingen worden verzorgd door een ervaren programmamanagementdocent met brede ervaring met de MSP-methodiek.

Studiemateriaal | Bij deze opleidingen wordt geaccrediteerd materiaal van Axelos geleverd. Dit materiaal is voorzien van theorie, oefeningen, cases en proefexamens.

Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Na de opleiding houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

De bijeenkomsten | Tijdens de opleidingen staat het werken volgens de MSP-methodiek centraal. Door theorie, oefeningen en groepsdiscussies raak je thuis in de materie.

Examenvoorbereiding | Oefeningen en proefexamens bereiden je optimaal voor op het MSP® Foundation en Practitioner examen. De examens worden door ICM afgenomen tijdens de laatste bijeenkomst. ICM onderscheidt zich door een zeer hoog slagingspercentage voor het MSP® Foundation en het MSP® Practitioner examen.

De opleidingsdagen worden verzorgd in het Nederlands en het studiemateriaal wordt in het Engels aangeboden. Het examen kan zowel in het Nederlands als Engels worden afgenomen.

Vooropleiding

Volgens de richtlijnen van PeopleCert stelt ICM de volgende eisen aan je vooropleiding van MSP® Practitioner: je dient in het bezit te zijn van het MSP Foundation-diploma. HBO werk- en denkniveau wordt aangeraden.

Diploma

Na het afronden van de opleidingen ben je in het bezit van de volgende certificeringen:

  • Officieel geaccrediteerd MSP® Foundation – diploma
  • Officieel geaccrediteerd MSP® Practitioner – diploma

De opleidingen leiden op voor de gelijknamige examens. ICM neemt aan het eind van de opleidingen de examens af onder auspiciën van PeopleCert. De examens worden tijdens het laatste dagdeel van de opleiding afgenomen.


MSP® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 63 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt kijken bij MSP Foundation en MSP Practitioner voor een overzicht op welke dagen en avonden en in welke plaatsen de opleiding wordt verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.265,-

Cursus Prijs
MSP® Foundation – inclusief examen 1.495,-
MSP® Practitioner – inclusief examen 1.995,-
Prijs zonder korting 3.490,-
Korting 225,-
Investering 3.265,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 63 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.