MSP® Foundation 5th Edition en MSP® Practitioner 5th Edition

Versterk je CV met de nieuwste versie MSP® 5th Edition

ICM biedt je de mogelijkheid om MSP® Foundation 5th Edition en MSP® Practitioner 5th Edition in één pakket te behalen. Je hebt een voordeel van €325,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Je start met MSP® Foundation 5th Edition en aansluitend hierop start je met MSP® Practitioner 5th Edition. Om het MSP® Practitioner 5th Edition-diploma te behalen, dien je in het bezit te zijn van het MSP® Foundation 5th Edition-diploma.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Examengarantie
  • Internationaal geaccrediteerde diploma’s MSP® Foundation 5th Edition en MSP® Practitioner 5th Edition

MSP® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. Het Swirl logo™ is een handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Doelgroep

Deze opleidingen zijn geschikt voor programmabestuurders, programmamanagers, projectmanagers en anderen die een rol spelen in de besturing en uitvoering van een programma of deze in de toekomst willen vervullen. Daarnaast wil je je graag certificeren.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Intake | Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal tijdens de cursussen. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst geef je in een schriftelijk intakeformulier aan wat jouw leerdoelen, wensen en verwachtingen zijn.

Ervaren trainers | De opleidingen worden verzorgd door een ervaren programmamanagementdocent met brede ervaring met de MSP-methodiek.

Studiemateriaal | Bij deze opleidingen wordt geaccrediteerd materiaal van Axelos geleverd. Dit materiaal is voorzien van theorie, oefeningen, cases en proefexamens.

Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Na de opleiding houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

De bijeenkomsten | Tijdens de opleidingen staat het werken volgens de MSP-methodiek centraal. Door theorie, oefeningen en groepsdiscussies raak je thuis in de materie.

Examenvoorbereiding | Oefeningen en proefexamens bereiden je optimaal voor op het MSP® Foundation 5th Edition en Practitioner 5th edition examen. Van ICM ontvang je een vouchercode waarmee je zelf het examen kunt inplannen bij PeopleCert en online kunt afnemen.

ICM onderscheidt zich door een zeer hoog slagingspercentage voor het MSP® Foundation en het MSP® Practitioner examen.

Vooropleiding

Volgens de richtlijnen van PeopleCert stelt ICM de volgende eisen aan je vooropleiding van MSP® Practitioner 5th Edition: je dient in het bezit te zijn van het MSP Foundation 5th Edition-diploma. HBO werk- en denkniveau wordt aangeraden.

Let op: Ben je in het bezit van een MSP® Foundation 4th Edition certificaat? Dan is het niet mogelijk om het MSP® Practitioner 5th Edition examen te maken. We verwijzen je door naar de opleiding MSP® Practitioner 4th Edition.

Diploma

Na het afronden van de opleidingen ben je in het bezit van de volgende certificeringen:

  • Officieel geaccrediteerd MSP® Foundation 5th Edition – diploma
  • Officieel geaccrediteerd MSP® Practitioner 5th Edition- diploma

De opleidingen leiden op voor de gelijknamige examens. ICM neemt aan het eind van de opleidingen de examens af onder auspiciën van PeopleCert. De examens neem je zelf online af op een voor jou gewenste datum en tijdstip.


MSP® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 66 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt kijken bij MSP® Foundation 5th Edition en MSP® Practitioner 5th Edition voor een overzicht op welke dagen en avonden en in welke plaatsen de opleiding wordt verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.365,-

Cursus Prijs
MSP® Foundation 5th Edition – inclusief examen 1.195,-
MSP® Practitioner 5th edition – inclusief examen 1.495,-
Prijs zonder korting 2.690,-
Korting 325,-
Investering 2.365,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Nu bereikbaar tot 17.30 uur

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 66 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.