Lean Six Sigma Yellow Belt

Lean Six Sigma Green Belt en Black Belt

Volg de opleiding Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Black Belt in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om het Lean Six Sigma Green Belt en het Lean Six Sigma Black Belt-diploma als één pakket in 8 maanden tijd te behalen. Voor dit pakket heb je een voordeel van €450,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen

Je start met Lean Six Sigma Green Belt en daarna volg je Lean Six Sigma Black Belt.

 

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • In acht maanden je ICM diploma Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Black Belt
  • Accrediteer jezelf in een internationaal toonaangevende methodiek

Doelgroep

De opleiding Lean Six Sigma Green Belt is uitstekend geschikt voor leidinggevenden en professionals die betrokken zijn bij verbeterprojecten en van wie een concrete en aantoonbare bijdrage wordt verwacht.

De opleiding Lean Six Sigma Black Belt is uitermate geschikt voor professionals en leidinggevenden die binnen hun organisatie leidinggeven aan verbeterprojecten. Je hebt behoefte aan verdieping en bestendiging van je kennis en vaardigheden in veranderprojecten.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 7.020,-

Cursus Prijs
Lean Six Sigma Green Belt 3.375,-
Lean Six Sigma Black Belt 4.095,-
Prijs zonder korting 7.470,-
Korting 450,-
Investering 7.020,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.