Project Management en Leidinggeven aan projecten

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Project Management en de training Leidinggeven aan projecten in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 195 (bij de training Leidinggeven aan projecten) ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met de opleiding Project Management en daarna volg je de training Leidinggeven aan projecten.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen
  • Sta sterker als projectleider

Doelgroep

De opleiding Project Management is voor iedereen die het werken in projectverband en het dragen van projectverantwoordelijkheid van belang is. De opleiding is ook geschikt voor iedereen die zijn of haar kennis van projectmanagement wil vergroten.

De training Leidinggeven aan projecten is gericht op cursisten met tenminste basiskennis op het gebied van projectmanagement. Je hebt zelf al een project afgerond of je hebt een cursus gedaan op het gebied van projectmanagement. Daarnaast beschik je over een HBO werk- en denkniveau.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Ervaren docenten | Een ervaren docent met praktijkervaring op het gebied van projectmanagement begeleidt de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw persoonlijke leerbehoefte centraal staat.

Blended learning | Bij ICM geloven we in blended leren, waarbij online leren het klassikaal leren versterkt. Doordat je vooraf kennis opdoet blijft er tijdens een klassikale bijeenkomst meer tijd over om te leren van elkaar.

Praktijkopdracht | Als rode draad door het programma van de opleiding Project Management loopt het schrijven van een projectplan op basis van een casus.

Examenvoordeel

Mocht je onverhoopt niet slagen voor de ICM-praktijkopdracht, dan kun je deze opdracht tegen een gereduceerd tarief herkansen.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 68 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de opleiding Project Management en de training Leidinggeven aan projecten voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.295,-

Cursus Prijs
Project Management 1.895,-
Leidinggeven aan projecten 1.595,-
Prijs zonder korting 3.490,-
Korting 195,-
Investering 3.295,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 68 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.