PRINCE2 Agile® Foundation en PRINCE2 Agile® Practitioner

ICM biedt je de mogelijkheid om het PRINCE2 Agile® Foundation-diploma en het PRINCE2 Agile® Practitioner-diploma in één pakket te behalen. Met dit pakket heb je een voordeel van €225,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Je start met de opleiding PRINCE2 Agile® Foundation en aansluitend volg je PRINCE2 Agile® Practitioner. Om het PRINCE2 Agile® Practitioner-examen te kunnen doen, moet je PRINCE2® (of PRINCE2 Agile® Foundation) gecertificeerd zijn.

 

Unieke voordelen

  • De duur van het pakket bepaal je naar eigen wens
  • Je profiteert van pakketkorting
  • Officieel geaccrediteerd PRINCE2 Agile® Foundation en PRINCE2 Agile® Practitioner diploma

PRINCE2 Agile® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. Het Swirl logo™ is een handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Doelgroep

Dit pakket is voor projectmanagers die projecten willen leiden waarbij de PRINCE2® en Agile principes elkaar aanvullen. Ook geschikt voor projectmanagers die meer willen weten over de combinatie van Agile werken in een PRINCE2® structuur.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Ervaren docenten | Een ervaren docent begeleidt de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. De docent is zelf een ervaren projectmanager.

Studiemateriaal | Bij deze opleiding wordt geaccrediteerd materiaal van Axelos geleverd. Dit materiaal is voorzien van theorie, oefeningen, cases en proefexamens.

Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Na de opleiding houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

Praktijkvoorbeelden | Je neemt voor iedere bijeenkomst gerichte praktijkvoorbeelden mee naar de opleiding. De docent zal hierom vragen en ze betrekken bij wat jij wilt leren. Jouw praktijkvoorbeelden helpen anderen vaak ook weer vooruit.

Examenvoorbereiding | Via cases, oefeningen en groepsdiscussies raak je thuis in de materie. Er is in deze opleidingen een dagdeel gereserveerd voor examenvoorbereiding. Oefeningen en proefexamens bereiden je optimaal voor op het officiële PRINCE2 Agile examens.

Vooropleiding

Voor de opleiding PRINCE2 Agile® Practitioner moet je gecertificeerd zijn op foundation niveau voor PRINCE2 (minimaal 5th edition) of PRINCE2 Agile Foundation. Daarnaast is werkervaring als projectmanager gewenst.

Studiemateriaal

ICM gebruikt het meest actuele door Axelos geaccrediteerd studiemateriaal, dat volledig aan de richtlijnen en exameneisen van de accreditatie-organisatie voldoet. Het materiaal en de examens zijn in het Engels. De bijeenkomsten zijn in het Nederlands. Tijdens de bijeenkomsten word je geholpen bij de voorbereiding op het examen in het Engels.

Diploma

De opleidingen PRINCE2 Agile® Foundation en PRINCE2 Agile® Practitioner leiden op voor de gelijknamige examens. ICM neemt aan het eind van de opleidingen de examens af onder auspiciën van PeopleCert.


PRINCE2 Agile® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 64 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt bij de afzondelijke opleidingen hieronder een overzicht vinden van de startdata en locaties.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.565,-

Cursus Prijs
PRINCE2 Agile® Foundation – Inclusief Examen 1.595,-
PRINCE2 Agile® Practitioner – Inclusief Examen 2.195,-
Prijs zonder korting 3.790,-
Korting 225,-
Investering 3.565,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 64 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.