PRINCE2-opleiding

PRINCE2 Agile® Foundation en PRINCE2 Agile® Practitioner

Volg de opleiding PRINCE2 Agile® Foundation en PRINCE2 Agile® Practitioner in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om het PRINCE2 Agile® Foundation-certificaat en het PRINCE2 Agile® Practitioner-certificaat in één pakket te behalen. Met dit pakket heb je een voordeel van €225,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Je start met de opleiding PRINCE2 Agile® Foundation en aansluitend volg je PRINCE2 Agile® Practitioner. Om het PRINCE2 Agile® Practitioner-examen te kunnen doen, moet je PRINCE2® (of PRINCE2 Agile® Foundation) gecertificeerd zijn.

 

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • De duur van het pakket bepaal je naar eigen wens
  • Je profiteert van pakketkorting
  • Officieel geaccrediteerd PRINCE2 Agile® Foundation en PRINCE2 Agile® Practitioner certificaat

PRINCE2 Agile® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. Het Swirl logo™ is een handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Doelgroep

Dit pakket is voor projectmanagers die projecten willen leiden waarbij de PRINCE2® en Agile principes elkaar aanvullen. Ook geschikt voor projectmanagers die meer willen weten over de combinatie van Agile werken in een PRINCE2® structuur.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.465,-

Cursus Prijs
PRINCE2 Agile® Foundation – Inclusief Examen 1.695,-
PRINCE2 Agile® Practitioner – Inclusief Examen 1.995,-
Prijs zonder korting 3.690,-
Korting 225,-
Investering 3.465,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.