PRINCE2 cursus

Agile Project Management Foundation en Practitioner

Volg de opleiding Agile Project Management Foundation en Practitioner in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om het Agile Project Management Foundation-diploma en het Agile Project Management Practitioner-diploma in één pakket te behalen. Met dit pakket heb je een voordeel van €200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Je start met Agile Project Management Foundation en aansluitend hierop start je met Agile Project Management Practitioner.

 

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • De duur van het pakket bepaal je naar eigen wens
  • Je profiteert van pakketkorting
  • Internationaal erkend Agile Project Management Foundation en Practitioner diploma

Doelgroep

De opleiding Agile Project Management Foundation is bedoeld voor iedereen die met Agile projecten aan de slag wil of (mede)verantwoordelijk is voor Agile projecten, zoals projectmanagers, Agile coaches, consultants, PMO’ers, programmamanagers en adviseurs. Je wilt de benodigde kennis en vaardigheden opdoen om succesvol Agile te werken.

De opleiding Agile Project Management Practitioner is uitstekend voor iedereen die bij het management van Agile projecten betrokken en verantwoordelijk is. Je hebt behoefte aan verdieping van je kennis en het praktisch toepassen van Agile Project Management.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.990,-

Cursus Prijs
Agile Project Management Foundation – inclusief examen 1.295,-
Agile Project Management Practitioner – inclusief examen 1.895,-
Prijs zonder korting 3.190,-
Korting 200,-
Investering 2.990,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.