Agile Project Management Foundation en Practitioner

ICM biedt je de mogelijkheid om het Agile Project Management Foundation-diploma en het Agile Project Management Practitioner-diploma in één pakket te behalen. Met dit pakket heb je een voordeel van €200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Je start met Agile Project Management Foundation en aansluitend hierop start je met Agile Project Management Practitioner.

 

Unieke voordelen

  • De duur van het pakket bepaal je naar eigen wens
  • Je profiteert van pakketkorting
  • Internationaal erkend Agile Project Management Foundation en Practitioner diploma

Doelgroep

De opleiding Agile Project Management Foundation is bedoeld voor iedereen die met Agile projecten aan de slag wil of (mede)verantwoordelijk is voor Agile projecten, zoals projectmanagers, Agile coaches, consultants, PMO’ers, programmamanagers en adviseurs. Je wilt de benodigde kennis en vaardigheden opdoen om succesvol Agile te werken.

De opleiding Agile Project Management Practitioner is uitstekend voor iedereen die bij het management van Agile projecten betrokken en verantwoordelijk is. Je hebt behoefte aan verdieping van je kennis en het praktisch toepassen van Agile Project Management.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

ICM ondersteunt je maximaal tijdens jouw groeiproces. Dat doen we door een optimale combinatie van theorie, praktijkgerichte oefeningen en persoonlijke begeleiding. Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden om in een Agile omgeving succesvolle projectresultaten te realiseren.

Ervaren docenten | De opleidingen worden verzorgd door vakdocenten met ruime expertise en praktijkervaring op het gebied van Agile projectmanagement.

Studiemateriaal | Bij deze opleiding wordt geaccrediteerd materiaal van APMG geleverd. Dit materiaal is voorzien van theorie, oefeningen, cases en proefexamens.

Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Na de opleiding houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

De bijeenkomsten | In de opleidingen word je continu gestimuleerd om actief met het geleerde aan de slag te gaan. De opleidingsdagen kenmerken zich dan ook door veel (zelf ingebrachte) praktijksituaties, cases en oefeningen. Zo raak je op interactieve wijze thuis in de materie.

Examenvoorbereiding | Via cases, oefeningen en groepsdiscussies raak je thuis in de materie. Er is in deze opleidingen een dagdeel gereserveerd voor examenvoorbereiding. Oefeningen en proefexamens bereiden je optimaal voor op de officiële Agile Project Management examens.

Vooropleiding

Volgens de richtlijnen van APMG stelt ICM de volgende eisen aan je vooropleiding voor Agile Project Management Practitioner:

  • Het behaalde diploma Agile Project Management Foundation
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met projectmanagement

Diploma

De opleidingen leiden je op voor de gelijknamige examens. ICM neemt aan het eind van de opleidingen het Agile Project Management-examen af onder auspiciën van APMG Benelux. Je maakt het examen gedurende het laatste dagdeel van de opleiding.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 66 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt kijken bij Agile Project Management Foundation en Agile Project Management Practitioner voor een overzicht op welke dagen en avonden en in welke plaatsen de opleiding wordt verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.790,-

Cursus Prijs
Agile Project Management Foundation – inclusief examen 1.195,-
Agile Project Management Practitioner – inclusief examen 1.795,-
Prijs zonder korting 2.990,-
Korting 200,-
Investering 2.790,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Nu bereikbaar tot 17.30 uur

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 66 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.