PRINCE2® Foundation in 1 maand en PRINCE2® Practitioner in 2 maanden

ICM biedt je de mogelijkheid om het PRINCE2® Foundation-diploma en het PRINCE2® Practitioner-diploma in één pakket te behalen. Met dit pakket heb je een voordeel van €225,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Je start met PRINCE2® Foundation en aansluitend hierop start je met PRINCE2® Practitioner. Om het PRINCE2® Practitioner examen te kunnen doen, dien je het PRINCE2® Foundation examen behaald te hebben.

 

Unieke voordelen

  • De duur van het pakket bepaal je naar eigen wens
  • Je profiteert van pakketkorting
  • Officieel geaccrediteerd PRINCE2® Foundation en PRINCE2® Practitioner diploma

ICM gebruikt bij deze opleidingen de PRINCE2® methodiek volgens de nieuwste versie PRINCE2® 6th edition.

PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. Het Swirl logo™ is een handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Doelgroep

Je bent projectmedewerker, (aankomend) projectmanager of ambieert dit te zijn. Je wilt leren werken met de PRINCE2-methodiek en je hebt behoefte aan verdieping op dit gebied.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Ervaren docenten | Een ervaren docent begeleidt de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. De docent is zelf een ervaren projectmanager.

Studiemateriaal | Bij deze opleiding wordt geaccrediteerd materiaal van Axelos geleverd. Dit materiaal is voorzien van theorie, oefeningen, cases en proefexamens.

Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Na de opleiding houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

De bijeenkomsten | De bijeenkomsten zijn gericht op interactie met je docent en medecursisten. Met afwisselende werkvormen doe je kennis en inzichten op, oefen je met vaardigheden en reflecteer je op je eigen praktijk.

Examenvoorbereiding | Via cases, oefeningen en groepsdiscussies raak je thuis in de materie. Er is in deze opleidingen een dagdeel gereserveerd voor examenvoorbereiding. Oefeningen en proefexamens bereiden je optimaal voor op het officiële PRINCE2® examens.

Vooropleiding

Om aan de opleiding PRINCE2® Practitioner te beginnen dien je in het bezit te zijn van een PRINCE2® Foundation-diploma (minimaal 5th edition) of gecertificeerd IPMA-diploma.

Studiemateriaal

ICM gebruikt het meest actuele door Axelos geaccrediteerd studiemateriaal, dat volledig aan de richtlijnen en exameneisen van de accreditatie-organisatie voldoet. De bijeenkomsten, het materiaal en de examens zijn in het Nederlands.

Diploma

De opleidingen PRINCE2® Foundation en PRINCE2® Practitioner leiden op voor de gelijknamige examens. ICM neemt aan het eind van de opleidingen de examens af onder auspiciën van PeopleCert.

PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. Het Swirl logo™ is een handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 66 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt kijken bij PRINCE2® Foundation in 1 maand en PRINCE2® Practitioner in 2 maanden voor een overzicht op welke dagen en avonden en in welke plaatsen de opleiding wordt verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.610,-

Cursus Prijs
PRINCE2® Foundation in 1 maand – inclusief examen 1.540,-
PRINCE2® Practitioner in 2 maanden – inclusief examen 2.295,-
Prijs zonder korting 3.835,-
Korting 225,-
Investering 3.610,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Morgen vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 66 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.