Scrum Master en Scrum Master II

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Scrum Master en Scrum Master II in één pakket te behalen. Met dit pakket heb je een voordeel van €200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Je start met de opleiding Scrum Master en aansluitend volg je Scrum Master II. Je kunt de duur van het pakket zelf bepalen, maar we adviseren om Scrum Master II niet direct na het afronden van Scrum Master te volgen. Voor een optimaal leerresultaat is het wenselijk om eerst minimaal een half jaar praktijkervaring op te doen als Scrum Master.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je leert vanuit jouw praktijksituatie
  • Je wordt opgeleid tot het internationaal erkend PSM I en PSM II niveau

Doelgroep

De opleiding Scrum Master is uitstekend geschikt voor iedereen die bij (Scrum-)projecten betrokken is of in de rol van Scrum Master in Scrum-projecten werkt of wil werken. Je hebt behoefte aan verdieping van je kennis en het effectief toepassen van Scrum in je praktijk.

De opleiding Scrum Master II is voor projectmanagers en Scrum Masters, voor managers die agile werken en agile coaches die werken met de methode Scrum en zich er verder in willen verdiepen. Voor iedereen die de Scrum Guide gelezen heeft en zich als Scrum Master bij zijn eigen of toekomstige werkgever wil onderscheiden.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Intake | Voorafgaand aan de opleidingen vul je een schriftelijk intakeformulier in waarin je een aantal vragen beantwoordt gericht op jouw persoonlijke situatie. Deze vragen helpen je om jouw ontwikkeldoel helder te omschrijven.

Ervaren docenten | De docent is een ervaren Scrum Master met brede praktijkervaring. De docent begeleidt de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoefte centraal staat.

Praktijkopdracht en praktijkvoorbeelden | In de opleidingen ga je aan de slag met een actuele en gerichte opdracht uit jouw eigen praktijk. Wanneer je geen passende voorbeelden tot je beschikking hebt, dan kun je gebruikmaken van onze voorbeelden en cases.

Individuele coaching | Alle denkbare kennis is aanwezig. De docent daagt je steeds uit om aan te geven wat je nodig hebt om je competenties te verbeteren. Je kunt de docent via het forum van de online leeromgeving bereiken, via email of via skype op afgesproken coachmomenten. Zo kom je nooit lang vast te zitten in je werk.

ICM-diploma | De opleidingen rond je af met een praktijkopdracht. Als de opdracht als voldoende wordt beoordeeld, ontvang je het officiële ICM diploma.

Diploma

Na het afronden van de opleidingen bezit je over de volgende certificeringen:

  • ICM Scrum Master – diploma
  • ICM Scrum Master II –  diploma

De opleidingen leiden je op voor de certificering Professional Scrum Master op level 1 en level 2 (PSM I en PSM II). Deze, niet bij de opleiding inbegrepen, Scrum.org certificeringen bestaan uit een Engelstalig schriftelijk examen. Kijk voor verdere informatie zoals examenkosten op www.scrum.org.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 66 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt bij de afzondelijke opleidingen hieronder een overzicht vinden van de startdata en locaties.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.590,-

Cursus Prijs
Scrum Master 1.395,-
Scrum Master II 1.395,-
Prijs zonder korting 2.790,-
Korting 200,-
Investering 2.590,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Nu bereikbaar tot 17.30 uur

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 66 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.