Agile Project Management Foundation en Scrum Master

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Agile Project Management Foundation en opleiding Scrum Master in één pakket te behalen. Met dit pakket heb je een voordeel van €200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Je start met Agile Project Management Foundation en aansluitend volg je Scrum Master.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je bepaalt de duur van het pakket naar eigen wens
  • Je wordt opgeleid tot internationaal erkend Scrum Master PSM 1 niveau
  • Je behaalt je internationaal erkende Agile Project Management Foundation certificaat

Doelgroep

De opleiding Agile Project Management Foundation is bedoeld voor iedereen die met Agile projecten aan de slag wil of (mede)verantwoordelijk is voor Agile projecten, zoals projectmanagers, Agile coaches, consultants, PMO’ers, programmamanagers en adviseurs. Je wilt de benodigde kennis en vaardigheden opdoen om succesvol Agile te werken.

De opleiding Scrum Master is uitstekend geschikt voor iedereen die bij (Scrum-)projecten betrokken is of in de rol van Scrum Master in Scrum-projecten werkt of wil werken. Je hebt behoefte aan verdieping van je kennis en het effectief toepassen van Scrum in je praktijk.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Intake | Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal tijdens de cursussen. Voorafgaand aan de opleidingen geef je in een intakeformulier aan wat jouw leerdoelen, wensen en verwachtingen zijn.

Ervaren trainers | De opleidingen worden verzorgd door vakdocenten met ruimte expertise en praktijkervaring op het gebied van Scrum en Agile Projectmanagement.

Online leeromgeving | Naast de klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving aan opdrachten en wissel je ervaringen uit met je medecursisten. Na het afronden van beide cursussen houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

De bijeenkomsten | Tijdens de opleidingen word je continu gestimuleerd om actief met het geleerde aan de slag te gaan. De opleidingsdagen kenmerken zich dan ook door veel (zelf ingebrachte) praktijksituaties, cases en oefeningen. Zo raak je op interactieve wijze thuis in de materie van Scrum en Agile.

Vooropleiding

Voor de opleiding Agile Project Management Foundation dien je minimaal HBO denk- en werkniveau te hebben. Het is wenselijk dat je ervaring hebt met projecten. Ook is betrokkenheid gewenst bij projecten die momenteel in je eigen organisatie plaatsvinden.

Voor opleiding Scrum Master stelt ICM geen specifieke eisen aan de vooropleiding.

 

Examenvoordeel

ICM biedt haar cursisten examengarantie voor de opleiding Agile Project Management Foundation. Dit betekent dat indien je onverhoopt niet slaagt voor het schriftelijk Foundation-examen, je kosteloos het examen opnieuw mag afleggen, tot het moment van slagen.

Diploma

Na het afronden van de cursussen ben je in het bezit van de volgende certificeringen:

  • ICM Scrum Master – diploma
  • Internationaal erkend Agile Project Management Foundation – diploma

De opleiding Scrum Master leidt je op voor de certificering Professional Scrum Master op level 1 (PSM I). Deze, niet bij de opleiding inbegrepen, Scrum.org certificering bestaat uit een Engelstalig schriftelijk examen. Kijk voor verdere informatie zoals examenkosten op www.scrum.org.

De opleiding Agile Project Management Foundation leidt op voor het gelijknamige examen. ICM neemt aan het eind van de opleiding het Agile Project Management Foundation-examen af onder auspiciën van APMG Benelux. Je maakt het examen gedurende het laatste dagdeel van de opleiding.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 66 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt bij de afzondelijke cursussen hieronder een overzicht vinden van de startdata en locaties.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.390,-

Cursus Prijs
Agile Project Management Foundation – inclusief examen 1.195,-
Scrum Master 1.395,-
Prijs zonder korting 2.590,-
Korting 200,-
Investering 2.390,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Nu bereikbaar tot 17.30 uur

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 66 opleidingen en trainingen in de categorie: Proces- & Projectmanagement.