Agile leader IPMA opleiding

IPMA D en Leidinggeven aan projecten

Volg de opleiding IPMA D en de training Leidinggeven aan projecten in één pakket.
Beste Opleider van Nederland 2023

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding IPMA D en de training Leidinggeven aan projecten in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200 (bij de training Leidinggeven aan projecten) ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met de opleiding IPMA D en daarna volg je de training Leidinggeven aan projecten.

 

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Internationaal aantoonbaar kwaliteits- en ervaringsniveau
  • Gebaseerd op de officiële IPMA ICB4 eindtermen
  • Ontwikkel je kwaliteiten als projectleider

Doelgroep

IPMA D is perfect voor beginnende projectmanagers of de wat meer ervaren projectmedewerkers met HBO denk- en werkniveau die gecertificeerd willen worden. Er zijn geen toelatingseisen, maar enige projectmanagementervaring is wel wenselijk.

De training Leidinggeven aan projecten is gericht op cursisten met tenminste basiskennis op het gebied van projectmanagement. Je hebt zelf al een project afgerond of je hebt een cursus gedaan op het gebied van projectmanagement. Daarnaast beschik je over een HBO werk- en denkniveau.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.390,-

Cursus Prijs
IPMA D 1.895,-
Leidinggeven aan projecten 1.695,-
Prijs zonder korting 3.590,-
Korting 200,-
Investering 3.390,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.