opleiding Middle Management

Middle Management – 9 maanden en Leidinggeven in hybride organisaties

Volg de opleiding Middle Management - 9 maanden en de training Leidinggeven in een hybride organisatie in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Middle Management – 9 maanden en de training Leidinggeven in hybride organisaties in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je volgt eerst de opleiding Middle Management – 9 maanden en aansluitend volg je de training Leidinggeven in hybride organisaties.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Boost je cv met de brede Middle Managementbasisopleiding
  • Krijg inzicht in jezelf als manager
  • Toegespitst op jouw actualiteit
  • Online leren van en met elkaar

Doelgroep

De opleiding Middle Management is geschikt voor mensen die nu als middle manager werken en uitvoerende mensen aansturen. De training Leidinggeven in hybride organisaties sluit perfect aan als hybride leidinggeven nieuw is voor jou en je wilt leren hoe je in jouw rol omgaat met de ontstane uitdagingen.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.195,-

Cursus Prijs
Middle Management – 9 maanden 2.495,-
Leidinggeven in een hybride organisatie 900,-
Prijs zonder korting 3.395,-
Korting 200,-
Investering 3.195,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.