opleiding verander management

Verandermanagement en Leidinggeven aan Verandering

Volg de training Verandermanagement en Leidinggeven aan Verandering in één pakket.
Beste Opleider van Nederland 2023

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Verandermanagement en de training Leidinggeven aan Verandering in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je volgt eerst de training Verandermanagement en aansluitend volg je de training Leidinggeven aan Verandering.

Unieke pakketvoordelen

  • Je wordt van nog grotere toegevoegde waarde binnen je organisatie
  • Volop aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelen en casuïstiek
  • Onder begeleiding van ervaren trainers
  • Unieke werkvormen met een trainingsacteur geven je écht inzicht in wat jouw team nodig heeft
  • Je versterkt jezelf als leidinggevende

Doelgroep

De training Verandermanagement is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken is bij het organiseren of begeleiden van een verandertraject of een reorganisatie en die zijn of haar kennis en inzicht over verandermanagement wil vergroten.

De training Leidinggeven aan Verandering is bedoeld voor ervaren leidinggevenden die aan het roer staan van bepalende transities binnen hun team, afdeling of organisatie. Als leidinggevende sta je idealiter voor een verandering of je maakt er nu één mee.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.390,-

Cursus Prijs
Verandermanagement 1.895,-
Leidinggeven aan verandering 1.695,-
Prijs zonder korting 3.590,-
Korting 200,-
Investering 3.390,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.