training leidinggeven

Praktisch Leidinggeven in 4 maanden en Situationeel Leidinggeven

Volg de training Praktisch Leidinggeven in 4 maanden en Situationeel Leidinggeven in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Praktisch Leidinggeven in 4 maanden en de training Situationeel Leidinggeven in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je volgt eerst de training Praktisch Leidinggeven in 4 maanden en aansluitend volg je de training Situationeel Leidinggeven.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Intensief persoonlijk coachtraject
  • Begeleiding van zeer ervaren trainers

Doelgroep

De training Praktisch Leidinggeven in 4 maanden is voor iedereen die zich gedurende een langere tijd wil ontwikkelen op het gebied van leidinggeven en die op dit moment leiding geeft aan een team of dat in de toekomst gaat doen.

Voor het volgen van de training Situationeel Leidinggeven geef je minimaal een half jaar leiding en je wilt ontdekken hoe je je leiderschapsstijl flexibel afstemt op de behoefte van je medewerkers. Je bent op zoek naar een manier van leidinggeven die aansluit bij de mensen in je team en hen motiveert het maximale uit zichzelf te halen.

Tijdens de training stel je je eigen werkplan op, dus het is belangrijk dat je op het moment van de training een leidinggevende rol hebt in je (vrijwilligers)werk.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.620,-

Cursus Prijs
Praktisch Leidinggeven in 4 maanden 2.225,-
Situationeel Leidinggeven 1.595,-
Prijs zonder korting 3.820,-
Korting 200,-
Investering 3.620,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.