op een coachende manier leidinggeven

Coachend Leidinggeven in 6 maanden en Psychologie voor Managers

Volg de opleiding Coachend Leidinggeven in 6 maanden en de opleiding Psychologie voor Managers in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Coachend Leidinggeven in 6 maanden en de opleiding Psychologie voor Managers (Post-HBO) in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Gericht op jouw praktijksituatie
  • Je brengt jezelf en de organisatie naar een hoger niveau
  • Begeleiding door ervaren deskundigen uit de praktijk

Doelgroep

Iedereen die in een leidinggevende, coördinerende of adviserende rol werkzaam is en die geïnteresseerd is in het menselijke gedrag en op zoek is naar praktische en toepasbare kennis op dit gebied. Je bent leidinggevende met een HBO/WO werk- en denkniveau en je wilt je leiderschaps- en coachingvaardigheden verder ontwikkelen.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 5.185,-

Cursus Prijs
Coachend Leidinggeven in 6 maanden 2.990,-
Psychologie voor Managers (post-HBO) 2.495,-
Prijs zonder korting 5.485,-
Korting 300,-
Investering 5.185,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.